banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Darun
    #19967
    A Fijit és Leandert én is, pedig én még akkor játszottam velük, amikor bekerültek a tech treebe és akkor kicsit még nehezebb volt. Am az angoloknak jobbak az AP lövedékeik, szükségük is van rá, hiszen mással nem tudnak lőni. Kevésbé pattannak le illetve overpenelnek. Ez rombolók ellen azért fontos.
    Azért a Kagero-t, ha épp nem foglalsz repcsivel elég nehéz spottolni. Mellesleg a legjobb álcája van a saját tierjében, tehát te bármilyen más rombolót előbb meglátsz, mint ők téged. És lehet hogy a penje kisebb mint a 100 milisnek, viszont sokkal nagyobbat sebez, ez kb kompenzálja a lassabb töltést. Volt már nem egy párbajom úgy is hogy én voltam Kagero, úgy is hogy én voltam Akizuki és egyiket sem érzem sokkal erősebbnek a másiknál. A Kagero ugye nagyobbat sebez és könnyebben dodgeol, a sebessége/gyorsulása és a fordulékonysága miatt nagyobb esélyed van rá, hogy kellemetlen helyzetből is el tudj menekülni. A Graf igaz hogy lassú, de pont a lassú hajók jobban fordulnak (kisebb a fordulási körük) általában. Az Akizukinak pl 100 méterrel nagyobb a fordulási sugara, a kormánylapát kitérithetősége kétszerese a Kageroénak és a gyorsulása is jóval elmarad, még boostal és modullal is.
    Azt sem érdemes elfelejteni, hogy a Kagero toredók terén kb ugyanazt tudja mint az Akizuki, de utóbbinak ehhez reload booster kell. Tehát már is nem vagy előbbre a füst+töltésgyorsítóval.