banner
A Wargaming új MMO játéka
 • Paradoxon61
  #19946
  Minden 1 normálisra jut 10 béna, tehát ne csodálkozz. Ráadásul a ládákkal 10-es hajókhoz jutottak, így elszaporodtak T10-ben és Rankedben is. A COP is tele van velük. Én nem hajtok semmire, csak szórakozom azt is COP-ban, de beismerem, többségében csak a fejem csóválom. Sunnyognak hátul cirkálóval, majd amint kilőttünk 2-3 hajót és szabad a kör, rohannak foglalni. A nem létező agyáig, azaz a helyéig az már nem jut el nekik, hogy a creditet és xp-t lelőtt HP után kapja. Neki elég az, hogy a COP-ban 90% feletti a WR-je 150-200-as sebzéssel körönként. De az igazi probléma ott kezdődik amikor ez a sok retardált 9-10-es hajókhoz jut.....
  Én is ökörködöm csak, de ennek ellenére igyekszem a legjobbat kihozni magamból, sajnos sokszor már csak úgy megy, hogy amikor látom, hogy a farmerama játékos foglalni kezd, akkor leütközöm az ellenséges hajót, hogy legalább a hp-ját bezsebeljem. Pedig nem kedvelem ezt a megoldást, mert ez nem harc, de néha kényszer.
  Ráadásul úton útfélen klánokat alapítanak, és szórják a meghívókat ész nélkül. Eljutottam oda, hogy csináltam egy egyszemélyes klánt hogy végre ne kelljen minden meccs után meghívókat törölni. El kéne érni, hogy legyen pl. 6-os ranked is. Talán akkor azt békén hagynák azoknak, akik komolyan nyomják.
  Amúgy ilyenek a hét hadműveletében is. Az előzőnek 5x futottam neki, mire olyan csapattal találkoztam amely nem hajókázott bámészkodva szanaszét és vesztett 2 perc alatt, hanem normálisan, flottul végigcsinálta, bezsebelve amit lehet érte.
  Utoljára szerkesztette: Paradoxon61, 2022.01.14. 13:34:25