World of Warships

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a papír mindent elbír ugye. Semmi infó nincs ezen hajók karakterisztikájáról, sem a fegyverzetről, se a páncélzatról(főleg minőség, technika stb terén). Mind mind az agyhalott WG-re van bízva.
Arcade vs szimulátor. Ahhoz képest, hogy ez csak egy arcade valami, elég sok minden le van szimulálva. Röppályák, átütés, páncélzat. Szerintem valahol a kettő között van. A totál arcade mód amúgy meglátszik a HE spam vonalon. Olyan mint a space invaders, bőven elég ha eltalálod, nagyon célozni nem kell...

FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time

Caliph
még mindig nem szimulátor,hanem arcade játék. lehetne sorolni milyen hajók nem voltak,amikkel most lehet játszani jelenleg is.
az orosz cvk papiron léteztek,ennyi már többnyire elég a WGnek hogy berakja őket. a gond,hogy szokásos op orosz szar módon fog megtörténni,már igy látatlanban is,egy olyan játékban ahol a cvk amúgyis erősek :D
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2021.06.16. 09:46:17

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Hibrid hajók voltak, orosz CV-k nem...

FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time

Tono34
Ranked, elértem a 18 győzelmet és csak 8as rang... Borzasztó egy csapatok vannak...

Orosz cirkáló oldalába 5km-ről 2700 sebzés (orosz T9 bb-vel), bezzeg ő .... 4. sorozatra kivégzett, némi bb segédlettel..

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Caliph
cvk mellé bejöttek a hibrid hajók. ezek lényegében csatahajók vagy cirkálók,amik a cvhez hasonlóan tudnak repcsirajt felküldeni,x időnként 4 gép,darabja 2 torpedóval.
aztán jönnek a holland cirkálók is,amiknek a különleges képességük hogy tudnak bombázó rajt küldeni bizonyos távolságon belül,amik ejtőernyős bombákat eregetnek.
jönnek a tengeralattjárók is hamarosan,és mindenki örömére az orosz anyahajók is :)
tök jó hogy mindenkinek van valami szuperképessége,a régi nagy öregek,mint a yama az meg nem kap semmit ...az ágyúkon kívül persze :D

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

A 8 torpedós az ISE volt. A bombázó meg a CV.
Végre! Mindig is erről voltak híresek! :D :D :D

Caliph
:DDD

Tegnap T6 hajóval voltam csatában,ahol volt hogy egyszerre 3 féle repülő jöt rám,nem fiygeltem meg hogy pontosan mi a szösz volt az,de nem 3-asával torpedózott hanem szerintem 8-9 torpedót is tudott dobni,bombázni is nagy mennyiségben bombázott.Állandóan támadott mint a fene.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.06.15. 15:05:26

Tono34

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Klán és minden egyéb nélkül, totál random brawl-ban nem igazán Te döntesz ;)

Arról nem is beszélve, hogy 2 noob is behozhatja a Petro-t az ellenfélhez. Még tavaly volt egy Ranked csatám, amiben az ellenfélnél volt 3 radar, nálunk egy se. És simán nyertünk. De olyan is volt, hogy nálunk voltak radaros hajók, és simán elvertek minket.
Most is mentem pár Rankedet, az utolsó csatában néztem a Sinopunkat, 5 salvo-t lőtt mellé, mind az ötöt 10 km-en belül, oldalt álló hajókra. Először nem akartam elhinni. Az előtte lévő csatában én is rálőttem egy leszigetelt Nürnbergre, kb 9 km-re volt, gondoltam ezt már 2 overpen is elviszi, és el se találtam.
A múlt héten CB-n meg volt olyan csatám, ahol Smalanddal háromszor beradaroztak, kaptam focust rendesen és mind a hármat túléltem. Lett is kb 1 milla potenciálom és túléltem.
A Yoshi amúgy is elég mozgékony hajó, ha kellő távolságot tartasz vele, simán ki lehet dodgeolni a lövéseket. Amúgy meg a MM-ben soha nem volt rendes balansz és nem is lesz. A hétvégén megvettem a Mutsu-t, full stock hajóval, egyedüli dd-ként betett 2 T6-os romboló ellen (az egyik ráadásul német volt, smoke+hydro) Az hol fair MM? És még is, a csatában az első két elhulló hajó pont az a két dd volt.
Jó, de ki mondta, hogy nektek nem lehet ezt a setupot használni?
Mondjuk a 2 petro eléggé op, egy yoshino+minoval szemben...

Eddig 3 csatám volt Brawl-ban, kettőbe egyedül mentem be random csapattal. Mind a kettőben egy klánt dobott ellenünk, a másodikban konkrétan a WoWS-RO klánt. Őket úgy vertük el, hogy a Sztálinunk valami goldnoob gyökér volt, akit széttorpedozott a Shima kb 3 km-ről (ha jól emlékszem, csak ő halt a csapatból) a Hallandunk meg spotton kivül sztem nem csinált semmit, mert még a Sztálinnál is kevesebb xp-t kapott. Azt hozzá kell tennem, hogy nekünk volt hordozónk, nekik nem.
Nem tudom.
Caliph
tényleg? na ezt majd felvetem :D acél a minden :D

Mi aktivitási okokból az ázsiai szerón kláncsatázunk. Vasárnap kb 1 olyan ellenfél volt, aki szintén hozott be hordozót, mindenki más 2 BB-vel jött. Ott amúgy is népszerűbb push-ra játszani, érthető a 2 BB-s felállás.
két BB, pluszt két petro. nálunk meg papírcirkálók. vajon miért baj?

Caliph
amúgy klán csatákban is van olyan klán aki nem hoz cvt...most tényleg mindenki utálja a cvt,meg az egész mechanikát ahogy működnek,de ezzel kb a klán tol ki magával..mondjuk mi is arra jutottunk,hogy frden kívül mást nem érdemes.. :D

más: Tono által linkelt flambass,amikor elakad a látszólag semmiben...viz alatti sziklát raktak be oda,nem is véletlenül: a mapok viz alatti reworkje elkezdődött,felkészülvén a tengókra....csak ez amolyan WG szinvonalon van megoldva, felszini hajóknak láthatatlan sziklákkal,sziget oldalára rakott lejtős kövekkel,ahol szintén fel tudsz akadni több percre :)

//www.youtube.com/embed/gjfXYhYqXDY
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2021.06.09. 09:42:16

Ez miért baj?
Caliph
mm sose volt jó. klánnal kell bemenni

Azért ez a mostani brawl elég nevetséges MM-eket produkál. Hol nálunk nincs CV, hol az ellenfélnél nincs. Ellenfélnél két petro, nálunk én Yoshino-val és egy Mino. Egy BB itt, két BB ott. Érti ezt valaki?

Nekem szintén Rankeden tegnap ugyanezen a pályán, bár asszem nem egészen itt... pont akkor lőttek ki, amikor nekimentem a szigetnek és a hajóm konkrétan kiugrott a vizből. Mondjuk az én reakcióm nem volt mérhető ehhez a bohóchoz, de azért nagyot néztem én is. :D
Tono34
Replay biztos megvan, de passz, hogy melyik csata ... (pár hét..).

Emlékeim szerint többször is előfordult, de ez az "emlékeim szerint" nem elég. Ennyi idősen az emlékeim már ... :D
Flambass szösszenetek videóban 11:04-nél lévő bugba én is beleakadtam tegnap rankeden...

Caliph
hát jó lenne látni róla képet/vidót,mert a flag leirása szerint 100 százalék hogy nem pukkansz el emiatt...
régen lehet más volt,vagy bug volt...

Tono34
Hiába van, ugyanúgy elszállsz .... (megtörtént).

Tudom,hogy van flag, de nem hiszem,hogy az ellenfélnél mindenkinek van és csak nálunk hullanak a DD-k egyetlen lövéstől....

Caliph
én láttam ellenfélnél is
amúgy meg van rá flag,bár sima randomra nem rakom fel,csak rankedre

Az miért van,hogy detonation-t csak saját csapatban lévő hajó kap? Ellenfélnél sosem?

Én is kaptam,1 vesztes meccset mentem tegnap csak.<#vigyor>

Kaptam 7 nap prémium-ot, azóta nem tudok nyerni egy meccset sem.
Gondolom ez IS véletlen...

Na akkor megnézem az Armoriban, hogy mennyi szénért tudok egy X-wing szakaszt venni, hogy még időben leszedje ezt a sok kétmotoros, propelleres vackot :)
Caliph
nem fér el,ezek jönnek valahonnan egy csillagbázisról :D
vagy mondhatjuk hogy a csatatér fölött köröznek,és hívásra lejönnek :) fantázia kérdése,wgnél meg nem kell a valóságot keresni,végül is ez egy arcade játék

Utoljára szerkesztette: Caliph, 2021.05.31. 13:26:49

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Egyszerű,hidroplánok és húzza őket maga mögött.<#nyes>

Hmm...érdekes. Pláne az, hogy hogy a francban fér el egy repülőfedélzet nélküli cirkálon, mint ez T10-es Gouden Leeuw 36db kétmotoros bombázó?
Caliph
már láttam.... :D

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Majd figyeld, mikor lesz olyan szakasz,hogy két ilyen holland cirkáló és mondjuk egy FDR CV...
Sok sikert...

Tegnap este mentem két olyan klassz csatát,Alabama-val és Duke of York-al.
Kimondhatatlan nevű svéd DD-vel is,de az nem volt olyan nagy élmény.
Duke of york-al nagy élmény volt DD-ket szétkapni,megpróbáltak füsttel többen közrefogni,de nem sikerült,volt hogy 12 torpedó jött egyszerre,egy talált az is alig sebzett többit kikerültem,cserébe olyanokat kaptak,kaptam több kitüntetést is close quartert meg a franc tudja mit.Hiába bújtak ködbe van a Duke of York-on hydro mi a rosseb.<#zavart1>Azt a csatát nagyon élveztem,egymás után kaptam ki a hajókat.
Alabama-val meg Tirpitz-el vívtam párbaj-t,iszonyú klassz sorozatokat adtam le rá 13-17k sebzések röpködtek 18-20 kilóméterről,állandóan menekült előlem és próbált hátra fele lőni.Végén egyedül maradt akkor megfordult és elindult felém,maradt kb 60% hp-m úgy hogy közben rajtakívül még két BB-vel és egy cirkálóval is megküzdöttem.Neki elsőre citadellát lőttem,egyből pucolt.

Caliph
amúgy ez egy hajó 3 raja volt,ha raknak rá valami cdt akkor elviselhető,bár mondd egy vermontnak vagy egy currynek hogy dodge this
csak a repcsiket már igy is utálja mindenki,nemtom miért ezt találták ki a vonalnak
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2021.05.25. 15:39:22

Bár ez még csak development fázisban van, azért még aggódhatunk, mert az irány nem jó.

Caliph
//www.youtube.com/embed/WIndvZwM9cU

Most kezdtem el kicsit tolni.

Na igen de eddig nekem átlag havi 6 csatám sem volt. XD

Azért legendary signalokat nem olyan nagy ördöngősség szerezni ám! A havi küldiknél 60 teljesitett napival pl mindegyikből ad hármat.
Ilyen spéci zászlóim nincsenek.
De tök jó csata volt.
T9 és T8 cruisert párologtattam el egyetlen sorozattal.
A kilences az rám akart fordulni,gondolom torpedózni akart és sziget mögül kijött elém közelről,kb 5-6 kilóméter volt.
De számítottam rá és szétkapta az Alabama mint foxi a lábtörlőt.
Alap gyári camo.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.05.17. 08:16:36

Ez mondjuk attól is függ, milyen signalok/camo van a hajón. Tegnap nekem is volt valamivel 900k kredites csatám, talán a Musashival. Legendary signalokkal simán lehet 10k xp-t szerezni.
Alabama-val egész jól lehet keresni.
Nem duplás csatára kaptam 8.1k xp-t és 612k lóvét.

Na így már érthetőbb,mert nem nagyon vágtam hogy mi a francért 80 ezer az egyik T7 a másik meg miért 160 ezer.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.05.16. 14:30:35

A Flint acélos hajó volt. Hogy ne legyen túl nagy hőbörgés, amiért anno acélt kellett kiizzadnia valakinek, most meg vihető szénért is, igy "kicsit" megdobták az árát. Ha jól emlékszem, talán még a Neu is ilyen.