World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Arcade vs szimulátor. Ahhoz képest, hogy ez csak egy arcade valami, elég sok minden le van szimulálva. Röppályák, átütés, páncélzat. Szerintem valahol a kettő között van. A totál arcade mód amúgy meglátszik a HE spam vonalon. Olyan mint a space invaders, bőven elég ha eltalálod, nagyon célozni nem kell...
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
az orosz cvk papiron léteztek,ennyi már többnyire elég a WGnek hogy berakja őket. a gond,hogy szokásos op orosz szar módon fog megtörténni,már igy látatlanban is,egy olyan játékban ahol a cvk amúgyis erősek :D
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2021.06.16. 09:46:17
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Orosz cirkáló oldalába 5km-ről 2700 sebzés (orosz T9 bb-vel), bezzeg ő .... 4. sorozatra kivégzett, némi bb segédlettel..
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
aztán jönnek a holland cirkálók is,amiknek a különleges képességük hogy tudnak bombázó rajt küldeni bizonyos távolságon belül,amik ejtőernyős bombákat eregetnek.
jönnek a tengeralattjárók is hamarosan,és mindenki örömére az orosz anyahajók is :)
tök jó hogy mindenkinek van valami szuperképessége,a régi nagy öregek,mint a yama az meg nem kap semmit ...az ágyúkon kívül persze :D
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.06.15. 15:05:26
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Most is mentem pár Rankedet, az utolsó csatában néztem a Sinopunkat, 5 salvo-t lőtt mellé, mind az ötöt 10 km-en belül, oldalt álló hajókra. Először nem akartam elhinni. Az előtte lévő csatában én is rálőttem egy leszigetelt Nürnbergre, kb 9 km-re volt, gondoltam ezt már 2 overpen is elviszi, és el se találtam.
A múlt héten CB-n meg volt olyan csatám, ahol Smalanddal háromszor beradaroztak, kaptam focust rendesen és mind a hármat túléltem. Lett is kb 1 milla potenciálom és túléltem.
A Yoshi amúgy is elég mozgékony hajó, ha kellő távolságot tartasz vele, simán ki lehet dodgeolni a lövéseket. Amúgy meg a MM-ben soha nem volt rendes balansz és nem is lesz. A hétvégén megvettem a Mutsu-t, full stock hajóval, egyedüli dd-ként betett 2 T6-os romboló ellen (az egyik ráadásul német volt, smoke+hydro) Az hol fair MM? És még is, a csatában az első két elhulló hajó pont az a két dd volt.
más: Tono által linkelt flambass,amikor elakad a látszólag semmiben...viz alatti sziklát raktak be oda,nem is véletlenül: a mapok viz alatti reworkje elkezdődött,felkészülvén a tengókra....csak ez amolyan WG szinvonalon van megoldva, felszini hajóknak láthatatlan sziklákkal,sziget oldalára rakott lejtős kövekkel,ahol szintén fel tudsz akadni több percre :)
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2021.06.09. 09:42:16
Emlékeim szerint többször is előfordult, de ez az "emlékeim szerint" nem elég. Ennyi idősen az emlékeim már ... :D
Flambass szösszenetek videóban 11:04-nél lévő bugba én is beleakadtam tegnap rankeden...
régen lehet más volt,vagy bug volt...
amúgy meg van rá flag,bár sima randomra nem rakom fel,csak rankedre
Gondolom ez IS véletlen...
vagy mondhatjuk hogy a csatatér fölött köröznek,és hívásra lejönnek :) fantázia kérdése,wgnél meg nem kell a valóságot keresni,végül is ez egy arcade játék
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2021.05.31. 13:26:49
Sok sikert...
Kimondhatatlan nevű svéd DD-vel is,de az nem volt olyan nagy élmény.
Duke of york-al nagy élmény volt DD-ket szétkapni,megpróbáltak füsttel többen közrefogni,de nem sikerült,volt hogy 12 torpedó jött egyszerre,egy talált az is alig sebzett többit kikerültem,cserébe olyanokat kaptak,kaptam több kitüntetést is close quartert meg a franc tudja mit.Hiába bújtak ködbe van a Duke of York-on hydro mi a rosseb.<#zavart1>#zavart1>Azt a csatát nagyon élveztem,egymás után kaptam ki a hajókat.
Alabama-val meg Tirpitz-el vívtam párbaj-t,iszonyú klassz sorozatokat adtam le rá 13-17k sebzések röpködtek 18-20 kilóméterről,állandóan menekült előlem és próbált hátra fele lőni.Végén egyedül maradt akkor megfordult és elindult felém,maradt kb 60% hp-m úgy hogy közben rajtakívül még két BB-vel és egy cirkálóval is megküzdöttem.Neki elsőre citadellát lőttem,egyből pucolt.
csak a repcsiket már igy is utálja mindenki,nemtom miért ezt találták ki a vonalnak
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2021.05.25. 15:39:22
De tök jó csata volt.
T9 és T8 cruisert párologtattam el egyetlen sorozattal.
A kilences az rám akart fordulni,gondolom torpedózni akart és sziget mögül kijött elém közelről,kb 5-6 kilóméter volt.
De számítottam rá és szétkapta az Alabama mint foxi a lábtörlőt.
Alap gyári camo.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.05.17. 08:16:36
Nem duplás csatára kaptam 8.1k xp-t és 612k lóvét.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.05.16. 14:30:35