22410
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Plata
    Szerintem a DD füstölt,de a fene tudja,egy Tallin-t lőttem ki.Asszem az ruszki.
    Jah crusier volt,bocs.
    Valamiért BB-re emlékeztem.
    Nagyon messze volt a DD de rápróbálkoztam.
    Kép.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.08.01. 12:38:43
  • Darun
    Nem tűnik túl valószinűnek, hogy egy bb nem spottolódik, miközben közvetlen mellette ott van egy dd, aki meg igen, kivéve ha a füstöt egy olasz bb engedte.
  • Plata
    Évfordulós.
    Ma kilőttem egy hajót amit nem is láttam,be céloztam dd-t jó messzire,épp füstöt engedett ki,de gondoltam kb oda lövök.
    Erre valami BB-t lőttem ki.Nem is láttam.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.08.01. 11:54:03
  • Darun
    Melyik event kezdődik mikor?

A free xp-t igazából bármire fel lehet használni, abból is lehet T9/10-es hajót venni, de akár kaptiány képzésre is forditható. Én mondjuk next tier hajót pont nem húznék ki belőle, akkor már inkább a modulok fejlesztése. Meg aztán egy SC nem hinném hogy ér annyit, hogy akár valós pénzt, akár több ezer xp-t/szenet/macskakulát elverjen rá az ember. Főleg most, hogy havonta amúgy is kapunk egyet, még csatázni sem kell érte, elég ha elinditod a játékot. Az már csak hab a tortán, ha valami fos signal esik a SC-ből.
  • Plata
    Jut eszembe,mikor Iowa-n kifejlesztettem mindent még mentem vele egy kört.
    Pont egy mi a szösszel futottam ösze,amiről beszéltünk hogy be kerül de nem lesz credit szorzós.
    Ki lőttem három sorozatból,ugyanis ment neki a citadella.
    Kép.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.07.31. 20:41:33
  • Plata
    Jah értem.
    Azt hittem hogy mittomén lőj ki x hajót meg egyebet is kell mellette csinálni.
  • Caliph
    hát most amit látok beirod a kódot amit irtam pár hszel előbb,kapsz 2 combat missiont
    egyikkel 5k base xpt,a másikkal 20kt kell elérni,5-10 tier hajókkal
    van rá pár napod
    ha megvan kapsz pár spec zászlót camot illetve bekerülsz automatán a sorsolásba,ha mindkét küldi megvan 2x esélyed van
    a nyeremény 6x egész éves prém
    10 x t9 hajós konti
    10 x t8 hajós konti

worldofwarships.eu , itt vannak mindig a fontos hirek,meg is jelöli IMPORTANT cimkével
  • Plata
    Na jó megvettem freeből Montana-t.Az első 10-es hajóm,maradt másfél milla pénzem úgy hogy eladtam Iowa-t és olyan odulokat tettem rá amilyen colt raktáron.
  • Plata
    Bocsi de sok dologról gőzöm sincs,hol lehet megnézni mit kapni az eventen?
    Mikor kezdődik az event?
    Van kb 30k szenem,de lehet csak 25k.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.07.31. 13:26:17
  • Caliph
    CHRISTMASINJULY2021
  • Caliph
    hát.látod mit lehet az eventen kapni,ezt már neked kell mérlegelni hogy elhasználod e a free xpdet . bár a free xp kb pont erre van.
    vagy,megveszed a napolit 35ezer forintért,és úgy is lehet t10es hajód :)
    vagy kuponnal olyan 200k szénért is tudsz venni 10es hajót..
  • Plata
    Ahhoz adj tanácsot hogy érdemes-e a meglévő kb 320k free xp-met felhasználni és abból megszerezni egy T10 hajót az eventre?
    Az amcsi ágon T9 BB megvan az Iowa.Nem tudom mennyi xp kellene T10-hez de sejtem hogy a 320k xp elég lenne.
    Ha tévedek akkor ez van.
    Bár viszont pénzem nem lenne meg a T10 hajóhoz.Asszem.
    Kár hogy évfordulós eventen csak T10 hajóval lehet menni.
  • Caliph
    scből bármelyik hajó kieshet,még a MO is.(kivéve az acélos és reserch bürós hajók)
    de mint korábban irtam,ami most bekerül Missouri ,ahhoz nem jár az extra kredit kereset,szal ha csak azért vennéd meg Plata,akkor ne tedd.
    Akinem megvan az kap hozzá egy állandó küldit ami extra kreditet ad a csatához,nekünk igy marad meg a szorzó
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2021.07.31. 12:24:46
  • Plata
    Sajna nekem nincs T10-es hajóm.
  • Darun
    Sztem SC-ből nem eshet a Mo. Mondjuk listát már rég nem láttam, de úgy rémlik kontiból max T8-eshet. SC-ből sztem még én se kaptam hajót, csak eventes kontiból, abból is olyat, amilyen már volt (mondjuk a dublon is jól jött). Azért most, hogy az acsikért már nem ad signalt, azok is felértékelődtek valamennyire. Szeptemberben lesz majd WoWs szülinap, akkor a T10-es hajókkal gondolom megint lesz SC-s event. Bár ahogy elszegényedett mostanában a Wg (vagy kapzsibbá vált?) ez se biztos már.
  • Plata
    Csak azért gondoltam hogy én is kipróbálom az sc-t mert többen is írták hogy nekik missouri vagy mi a bánat jött belőle.
    Egyébként azt mondtátok a Missouri be kerül aranyért a bótba,de nekem nincs bent.
  • Caliph
    igen én is nézem facen a havi 1 sc nyitásból,hogy van akinen steel meg hajó,nekem akkor is signalt meg flaget ad..mondjuk jó páran irják be hogy nekik is :D
  • Darun
    Amúgy érdekes megfigyelni azt is, hogy kb minden második peccs után dob SC-t. Én se bohóckodok TTL kontival, semmi értelme. Nekem mondjuk jókat szokott dobni (dublon, prém nap). Am ezt abból figyeltem meg, hogy a klánban azért az embik fel szokták tenni a SC-t nyitást és érdekes módon ezek a beirások 99%-ban egy héten történnek. Nekem is volt olyan, hogy 3 fiókon nyitottam egymás után SC-t. Most a napi jutalom miatt már amúgy is kapunk fixen egy SC-t havonta.
  • Caliph
    a wargaming ebben is titokzatos,nem tudjuk mekkora az a plusz arány ami a try your luckra sct ad,de nyilván jó alacsony. youtubeon van video,csávó 100 luck kontit nyitott és 3 sc volt benne,ez egyezik a neten terjengő más elméletekkel,miszerint 3 százalék esélyed van try to luckból sct nyitni,a többinél meg 1.5 százalék.
    de a többinél kapsz értelmes dolgot is,szenet,flaget kreditet,lucknál meg csak pár flaget.
    Én is mindig szenes kontit nyitok mindegyikre,szénért jó kis hajók vannak,és ha véletlen ebből nyitsz sct,elvileg nagyobb az esély nagyobb mennyiségű szénre,vagy akár 1500 acélra is mert az is resource.

nekem persze nincs szerencsém,ebben sem,a havi sc is 25 spec signalt adott... ,ahogy az elmúlt 3 -4 sc is amit nyitottam :D
  • Kotomicuki
    Én csak szeneset kértem és talán 2-3 alkalommal dobott be helyette szuperkonténert, amiben semmi említésre méltó nem volt - mindenből a legminimálisabb kiadás.
    Szerintem nem éri meg try to luck-ra menni, mert, főleg, ha klánba vagy, akkor az alapanyaggal biztos, hogy lesz egy idő után hajód, míg a szerencsétlenséggel sokkal tovább tart egy VIII-as prém'hajóhoz valót összekaparni. Normális zászlók meg úgyis az event-ekből esnek.
  • Plata
    Valaki elmondaná úgy nagyjából hoyg ez a konténer dolog hogy is működik?
    Kb mekkora esélyem van a szuperkonténerre,ha az xp-ért vehető konténernél a Try to luck opciót választom?
    Pár napja próbálgatom,de szerintem még semmi jó nem jött belőle.
  • Plata
    Elcseszték a fórumot.
  • pajer_csaba
    Hogy én mennyire imádtam ezt a látványosan totális f*szságot! ^_^

(A Csatahajó-s részletre írom, csak nem jeleníti meg nekem, hogy kinek válaszolok. Ahogy képet sem tudok berakni. valaki tudja az okát? :( )
    Utoljára szerkesztette: pajer_csaba, 2021.07.25. 22:38:03
  • Tono34
    Wot talán már eléri az uninstallt, sajna ez is eléggé közelít felé...

Csak a pénz lehúzás, a játékosok meg le vannak sz@rva.
  • Caliph
    ruszki 8as prém csatahajó,12 km radarral 30 secig :D.... hiánypótló :D
  • Kotomicuki
    Szerintem jobban nézett ki, mielőtt nem tömette ki a lökhárítóit a művésznő...
    Amúgy az a film se volt semmi, amikor a hajó már tatix-állományú veteránjai a léhűtő ifjoncokkal megállítják az idegenek invázióját a Föld ellen.
  • Caliph
    ezt meg csak igy itthagyom :)

• Plata
    Na igen,az jó film vót.
    De asszem a csatahajóban is az volt.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.07.22. 12:08:33
  • Caliph
  • Caliph
    de ugye ikonikos hajó,elég csak az Úszó Erőd című filmre gondolni Steven Segallal és Erika "boobs" Eleniakkal és a tortával,ami úgy ahogy van kéne nekem is :D
  • Caliph
    maga a hajó nem egy nagy szám,talán abban különleges hogy radar van rajta,9.5 km hatótávval. épp milyen az MM,vgy az rng,lehet vele menni jó kört,de van amikor csak szenved vele az ember :)
  • Plata
    Nem is tudtam hogy a Missouri prém hajó,tegnap találkoztam eggyel.
    Alabama-val voltam és csapattársam Missouri volt,tetszett a hajó,ketten olyan szépen átvágtunk öt vagy hat ellenségen.
    Nagyon élveztem azt a csatát,9-es DD-ket és cruisereket meg egy csatahajót is kilőttünk.
  • Caliph
    Missouri...visszakerül a játékba,aranyért. Amiért mindenki akarja ezt a hajót ,az az,hogy a játék legjobban kereső prém hajója az említett jószág,mert nagyobb kredit szorzó van rajta mint bármi máson.
    Viszont,a mostani bekerüléssel ez a kredit szorzó változik,és akkora szorzó kerül rá,mint más t9 prém hajókra.
    Szóval ha csak azért vennétek most meg,mert nagyobb a kredit szorzó,akkor ne tegyétek.

Akiknek már megvan,azoknak is leveszik a kredit szorzót,DE elvileg kapnak egy combat missiont a hajóhoz,ami emelt kredit szorzót ad ahhoz a csatához,amit a MO val mész. a combat küldi megmarad az idők végezetéig,és bármennyiszer teljesíthető.

mivel azonban a waggayingről van szó,meglátjuk mennyire sikerül ezt is eltolni..én nem szeretek grindelni egy játékot,de emlékszem hogy ezt heteken át toltam csak hogy meglegyen a free xp erre a hajóra...kb azóta sem grindeltem ki semmi mást,se dockyard hajókat,ez bőven elég volt. csak azért tartom,ha kredit hiány lépne fel,akkor pár kör és ismét van pár milla kredit ...
    meglátjuk mennyire marad meg,de rohadt ideges lennék ha nagy income nerfet kapna....
  • Darun
    Vagy válts át CIS szerverről EU-ra. Nem rémlik hogy itt túl sok aimassistos bot lenne.
  • Plata
    Nem tudom mi a gondod.
    Én sem vagyok nagy játékos mégis jól tudok célozni,egy két csata elég hogy ki ismerjem a hajóm.
  • Wartburg
    Srácok! Melyik most a favorit aim assist mod, és honnan lehet letölteni? Most már ott tartok, hogy nem érdekel, hogy csalás, de én is szeretném használni! Elegem van! Ugyan is számomra hihetetlen, hogy egy csomó 4-600 csatás játékos rögtön kilométerekről simán eltalál, cikázhatok DD-vel, semmit nem ér, ezek sz@r stattal is profi módjára lőnek. Ha lassítok, ha gyorsítok, ha cikázok, nekik mindegy, szinte mind talál, csinálhatok bármit. Tudom, nem csalnak, nem használnak mod-okat, én vagyok a sz@r, tanuljak meg játszani, ésatöbbi ésatöbbi... de nem! Nem hiszem, hogy ezek a bot szintű játékosok, ennyire tudnának, tuti, hogy használnak valamilyen mod-ot.
  • carp3tm0nster
    Ne adj nekik tippeket!
  • Plata
    Bakker,most mentem Alabama-val egy szuper kört,49 repülőt lőttem le négy hajót lőttem ki.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.07.16. 02:10:32
  • pajer_csaba
    Szerintem BB-t nerfelni már csak úgy lehetne, ha leveszik róluk a main turreteket és csak auto tüzelésű másodlagosokkal harcolhatnak. Szerintem ami késik, csak sokára ér ide.
  • pajer_csaba
    Szerintem ez nem bug, hanem fícsör. A WG így igyekszik realisztikusabbá tenni a játékot - ha menetből célzol és indítasz, akkor ezentúl figyelembe kell venni a Coriolis-erőt is. Képzelem, hogy megveregették egymás vállát a belarusz srácok, hogy de kurva okosak...