banner
A Wargaming új MMO játéka
  • ozimak
    #19937
    Olasz cirkáló ág nem könnyű az tuti. Csakúgy mint a BB ág :D A vége felé a Brindisi már már ad annyi örömöt a 4x3 ágyúval, hogy egész "szerethető". A Venezia-val nem tudtam megbarátkozni sajna :/
    De nekem általánosságban a "füstös" hajók nem mennek :/ Mindig elfelejtem használni :D Megszoktam, hogy mindig manőverezéssel kellett megszöknöm, és rajtam ragadt a megszokás... Pl. ezért vagyok jobb a füst nélküli DD-kel is. Régen nem éreztem úgy hogy nekem van elég tudásom a DD-khez és elég későn kezdtem.
    De amúgy a Brindisi már tényleg erős hajó! A Venezia szintén ütős, jó kézben persze...

    Olasz BB ágnak nagyon jó érzéssel fogtam neki, bár sokan mondták, hogy kb. ott is a t8-9-ig kínszenvedés. Hát az volt... :)
    És sajna a Colombo se nagyon jött át :/ Meg van, játszottam vele kemény 1 meccset... de a lőtáv, meg a reload nagyon brutál. És ugye csak az egyiken tudsz segíteni modullal. Hiába az a sok ágyú, ha csak 380-asok. És egy örökkévalóság a 32,5mp-es reload is, amikor egy 12 ágyús Conqueror körberöhög a maga 26,4mp-ével... A Vermont legalább szuper pontos, és kurva nagyot üt (457mm) a maga 40mp-éhez. De mondjuk azt se játszom túl sokat... Unalmas.