banner
A Wargaming új MMO játéka
 • ozimak
  #19934
  Ne aggódj, én is így vagyok vele :) Én is inkább a "fun" faktorra megyek. De sajnos vannak olyan hajók amik annyira rosszak, hogy több a frusztáció mint a "fun". Pl. most megszereztem a Gouden Leeuw-öt... hát borzalmas t10-ben :D Jópofa lehetne ezzel az airstrike-al, de a fő ágyúi nagyon nem jönnek be. Ha lerusholnak akkor kb. tehetetlen vagy. A páncélja nem elég kiteoláshoz. Újratöltés nem elég gyors, HE közepes, fire chance szintén nem nagy szám. Könnyű cirkálóval legalább tudok cikkcakkolni, torpolni meg lőni hátrafelé mint állat :)

  Megint elkövettem a hibát és bementem egy rankedet játszani...
  Aztán mentem egy randomot is. :D Megkoronáztam :D 53 repcsit leszedtem, 2 solo cap és egy assist, 100k dmg, 2 DD kill... A végén már egyedül maradtam egy Gearing, egy Marceau, egy Zieten és egy Chkalov (vszínűleg nem nagyon maradt repcsije ekkorra) ellen. Még becappeltem a B-t, kilőttem a Gearinget de aztán megjött a Marceau 5-ről is szétba**ta a fejemet :D
  Ő volt a best playerünk :D Fél meccsen afk, a másik felén meg nem tudjuk mit csinált :D És az emberünk ahogy elnézem így játszik minden meccsen 5255 meccs óta... Ja a srác Benson main.
  WR-em mélyrepülésben ismét :D Miközben minden más statom tartja magát, vagy növekszik. Welcome to WoWs 2022!
  Utoljára szerkesztette: ozimak, 2022.01.09. 11:51:56