banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Darun
    Erre a "T10 BB-k a lista alján" dologra csak annyit jegyeznék meg, hogy tegnapelőtt Alsace-al berakott Ocean mapra. PErsze egyből jöttek a "Best map" "At least, no hidding behind isles" és hasonló megjegyzések. Mire megnyugtattam őket, hogy az Ocean map-nak is van széle. 5 Perccel később 10 hajónk meg is találta. Persze nyilván engem a másik oldalra rakott, két cirkáló kisért, az egyikük még nálam is bátrabb volt, a másik meg nem még időben meglógott, meg az első halála után mindenki engem lőtt, szóval volt ideje eltűnni és még lövöldözhetett is. Mivel a csapatom a másik oldalon bohóckodott, az ellenfél átpusholt az én oldalamra, mindenki HE-vel lőtt, maradt kb 8k HP-m, mire sikerült leráznom őket. Sebezni persze nem sokat sebeztem, ellenben 2,5M potenciális összejött, noha ezért nem jár plusz xp. Spot dm se nagyon jött, mert ugye Ocean mappon max a füst takarhatná a hajókat. Látszólag én se sokat tettem hozzá a meccshez, de azért felmerült a kérdés, ha nem vonom magamra kb 8 hajó össztüzét, akkor is nyer a lemmingvonatunk?