banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Paradoxon61
    Darun!
    Válasszunk külön dolgokat. Ami a kérdésed illeti én sem tudom mi a jó nekik, de ezek szerint már az sikerélmény, hogy tudtak lőni egyet. :) Megjegyzem régebben volt "szerencsém" baráti körben látni ilyeneket játszani. Ők tizenéves gyerekek voltak, az apjuk által vett prém tankokkal és hajókkal bohóckodtak és itt a bohóckodtak szót szó szerint kell érteni. Csatába be, gázt bele, lőjünk párat, jé kilőttek, röhögés. Ennyi volt. Ők ezt élvezték. Nem tettem szóvá, hogy nézni is rossz, mert egy ilyen dolognál nálam a barátság többet ér. Ezen nem vitázom, nem ér annyit.
    A másik. Csalás:
    Nem tudom most mi a helyzet, amit én írtam, az már jó 5 éve volt, ezért is hagytam abba ezt is és a WOT-t is. Akkor volt divat a célzó program, amit ha feltettél, pontosan mutatta hová kell lőni és olyan gyönyörűen kapkodták ki vele még a szigetek mögött lévőket is hogy csak na. A WOT-ban akkor volt divat a növényzet eltüntetős progi ami által láthatóvá váltak a bokor mögött lapulók is.
    Ezek és még egy sor más progi élvezhetetlenné tették a játékot.
    Mára megöregedtem, nem csak a 61 év, de az izületi gond is megtette a hatását, viszont újra kedvet kaptam, így belátva korlátaim én COOP-ozom. Megjegyzem, itt is vannak gyökerek sajnos, ma is belefutottam egybe. Beállt elém és amikor kilöttem az U-bot torpedóit bejött keresztbe felfogta őket, hogy ne tudjam kilőni a csatahajót mert ő is azt akarta. De ezen már csak nevetek.
    Yukon.
    Ahhoz képest hogy T-7es fun kis hajó. Citadellát még egyáltalán nem tudtak neki lőni, állja a T-8-as csatahajók lövéseit is.
    5300/11900 a sebzés HE/AP, Jó szórás, 60500 HP, Sebesség remek, 28 csomó, jó légvédelem.
    COOP-ban arcbamászósan játszom vele, bírja és osztja a pofonokat. A torpedókat viszont nem kedveli. Nem hajlamos a folyamatos égésre, elég ritkán gyújtják fel.
    Specializált javító csapata van, ami: +1210 HP/mp, 22 sec aktív, 77,6 sec az újra töltés és 4 töltet van.
    Lőtáv: 15,7 km.
    No, ennyi, nem akarok regényt írni :)