A Wargaming új MMO játéka
-
Paradoxon61 #19850 Szép napot és jó szelet mindenkinek :)
Darun!
Csak olvasgatni szoktam itt, de most rászántam magam pár sorra. Jókat mosolyogtam a hosszú írásodon, hogy ki miért játszik. No nem azért, mert a saját szempontodból nincs igazad, hanem azért, hogy ha vissza nézel 10 évvel korábbi írásokra itt a topicban ugyan ilyen hozzászólásokat találsz szerintem. Tehát a dolog semmit nem változott, nem változik és nem is fog. Van két tábor. Az egyik komolyan játszik (stathuszárnak hívja őket a másik tábor) és van amelyik csak kimondottan szórakozni jár fel, nem érdekli ha kilövik az elején, nem érdeklik a "szabályok", mezei lövöldözős játékként tekint az egészre. (Őket hívja piroskának, meg noobnak a másik tábor. ) :) Ez a játék már indulása óta ilyen és ilyen is marad a wot-al együtt. A WG-nek ezek a piroskák éppen olyan jó üzlet, mint a másik oldal hisz prémhajókat vesznek és ne feledjük, ez csak nekünk játék, a WG üzlet nem is kicsi. De azért azt is be kell vallani, hogy nem csak a WG jó üzlet a piroska, hanem a stathuszároknak is kell a noob. Persze, roppant xar ha veled van, és roppant jó ha a másik oldalon, mert ha nem lenne akkor sok jó játékosból ugye egyből piroska lenne, mert mindenkinél van jobb, majd mivel piroskák őket is kidobni és lehetnek a kicsit jobbak a piroskák, míg a végén marad egy szűk pro réteg vagy még az sem..... :) Tehát minden rétegnek megvan a maga szerepe, felesleges szidni őket, még akkor is ha roppant idegesítőek többségében. Gondolni kell arra, hogy ha a másik oldalon lesz akkor a stathuszár egyenleget gyarapítja. :) Ez 10 évvel ezelőtt is így volt és 10 év múlva is így lesz, ha még lesz a játék. Mindenki maga dönti el hogyan játszik és ebbe se neked, se nekem se másnak nem lesz beleszólása, bosszankodni rajta meg én pl. nem fogok, mert értelmetlen. Engem sokkal jobban idegesítettek a csaló programot használók mint a noobok, ezért abbahagytam, majd most újra kezdtem, de már csak coopban, szórakozásból. Persze, tudom, van a hangzatos szöveg, hogy a WG küzd a csalók ellen. Röhej. Erről egy hasonlat jut az eszembe. Biztosítást akarok kötni a lakásra, de messziről látszik, hogy az ajtó ablak éjjel nappal nyitva. Biztos hihető hogy mindent megteszek a lakásban lévő dolgok védelmére ugye? No ilyen a WG kijelentése is mindaddig amíg szanaszét módolható a játék csaló progikkal. (Nem véletlen nem módolható az AW például.). Mindössze annyi történt hogy a csaló programok már nem nyiltak hanem kis csoportokban készítik és használják őket, ügyelve hogy ne legyen túl feltűnő. Annak kell tekinteni ami. Játék. Semmi több. Mindig lesz aki nem csapatjátékosként viselkedik és ez nem csoda, hisz az 1 harcra összeállt csoport valójában nem csapat. Ráadásul ezek a játékosok nem olvasnak fórumot, se játék ismertetőket, se mást, többségének még a chat is tiltva, tehát nem fogja meghatni őket se a Te, se az én véleményem. Így aztán kár rájuk az időt vagy a szót vesztegetni.
Santa téma:
20 láda (én marha rászántam magam), az eredménye:
T-10-es Hayate japán romboló nagyon fun.
T-7-es Yukon csatahajó Kiváló a maga csoportjában.
2500 arany
2x szén ha jól emlékszem 12 500-t ad.
A többi zászló.
Szép napot mindenkinek.