banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Darun
    Cleverland meg tudott élni a WoT-ból? Pedig még szakaszozott is olyannal, aki fizetett neki érte. Vagy van az országban olyan videós, aki akár ebből, akár a WoT-ból meg tud élni? Én nem tudok róla. És azért én az ilyen játékosok szintjétől elég messze vagyok. Meg én a háttérrel se nagyon foglalkozok, nem igazán olvasok se devblogot, se fórumra nem járok, mostanában már teszt szerverre sincs időm.

Amikor elkezdtem WoT-ozni és először rákattintottam a Battle gombra, majd a Lt-al betett Malinovkára, nekem is bevillant, hogy milyen jó is lenne valami kis tutorial videó legalább az alapokról, magyar nyelven, egy tapasztaltabb játékostól. Itt azért valamivel jobb volt a helyzet, már eleve volt némi tapasztalatom CBT-ről, plusz mivel ez induló játék volt, tierenként haladtam és igy azért jobb rálátásom volt a játékra, mintha egyetlen ágon indultam volna el T10 felé. Megfordult a fejemben, hogy az után a WoT-os dolog után valamiféle formában én is megpróbálom segiteni a kezdő játékosokat. Igy lettem toborzó tiszt is (ami egy névleges rang, mivel tényleges toborzást nem végeztem). Annyi játéktudásom van, hogy az alapokra meg tudom tanitani a kezdőket, illetve mostanában gondolkodtam egy segitő jegyzet irásán a klántársaknak, de ez azért nem olyasmi, amiből meg lehetne élni. Mivel külföldiül sem beszélek, az hogy esetleg nemzetközi nézettségre tegyek szert, szintén esélytelen. Egyébként sincs türelmem videót vágni, szerkeszteni, stb, A stream meg végképp távol áll tőlem (meg egyébként is, ált olyan időpontban játszok, amikor kb semmi nézettségem nem lenne, az ilyesmit nem lehet megoldani három műszak mellett)