banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Darun
    Gyanitom hogy ezek már az utolsó éles teszt fázisok. Azért a 10.9-es peccsben még mindig igen komoly változtatások voltak mind a subok, mind az asw paraméterek esetén. Bár ez nem hivatalos infó, csak tippelek, de gondolom még az év vége előtt szeretnék betenni őket a tech tree-be. Addig viszont a nagyobb gyűjthető adatmennyiség miatt mindenki számára elérhetővé teszik, most épp ilyen küldi formájában. Én is azt kell mondjam, hogy azért alapvetően ez nem egy op osztály, nem könnyű vele játszani (sztem dd-zni könnyebb) és én spec a BB-ket sem féltem, akiknek ez a fő hajóosztálya, azok ezt is utálni fogják, ahogy a dd-t vagy a cv-t. Azért elég sok csatában voltam mostanában, ahová 1-2 subot betett, a BB-k szinte mindig koncentráltan támadták őket, amint felspottolódtak, még akkor is oda küldték az airstrike-ot, ha a sub lőtávon kivül volt.
    Az meg hogy egy sub mennyire hatékony 1v1-ben egy BB ellen, még mindig nagyon helyzetfüggő. Ez a homing torp sokaknak túl erősnek tűnhet, de nem egyszer belevezette magát a szigetbe úgy, hogy a BB amúgy lővonalban volt. Valamelyik nap kergetőztem egy Montival, igaz hogy kb a fél életét elvittem, de ehhez 6-7 salvo kellett és nagyon ügyesen lerázta a torpok többségét. Szóval nem lehetetlenség átverni őket.