banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Darun
    Még ehhez a WR dologhoz: lehet hogy egy nap zsinórban veszitesz akár 10 csatában is és ezzel a napi WR 10% alá kerül (esetleg kereken 0 lesz) de ettől a global WR-ed még nem fog csökkenni. Ha attól az időszaktól eltekintek, mielőtt abbahagytam a játékot, nekem is folyamatosan nő, még ha lassan és nem is túl látványos mértékben. Az hogy valakinek rossz napja van, igaz lehet a játékra is. Tegnap éjel nagyon nem ment a játék, szakaszban se. Tegnap délután Brawloztunk is, volt olyan hogy a sziget mögötti Vladiból egy salvo-val kiszedtem 50k-t. Máskor meg a leszigetelt hajót nem tudom eltalálni. Van amikor beadja, van amikor nem. Ez az RNG része a játéknak.

Ma volt két "remek" Ranked csatám. Az első Kiev-vel, egy Z-23-al mentünk a solo cap-re, ellentől egy Akizuki jött oda. Őt kitorpedóztam a füstjéből. A Z elég hamar meghalt, meg kiszedték mögülem a Carolinát is, egyedül maradtam 1 CA meg 2 BB ellen. A mi két BB-nk eg ott töketlenkedett a második cap-en, ahelyett hogy áttolták volna azt az oldalt, ahol létszámfölényben voltak.

Másik csata Hipperrel, DD és Amalfi elmegy solo capre, az Amalfi beirja hogy 2 hajó A, mindenki más a solo cap. Aztán amikor a cap-en felspottolódott az ellenfél, otthagyta egyedül a DD-t. Mi meg behúztuk a cap-et, erre a 3 BB megáll mögöttem, Pedig a csata elején kértem a Massa-t, hogy segitsen be a solo cap-re, de nem. Aztán a nyomi persze folyamatosan irta a chat-re hogy push, én meg megkérdeztem tőle hogy akkor miért áll a cap szélén? Az Amagink meg elindult a pálya szélére, szóval nekem kellett CA-val tankolni. És ezt úgy, hogy ment a hydrom, az Orkan előtte a torpedóit, nah akkor végre hajlandóak voltak megindulni. De igy nekem kellett előre menni, az Amagi az csak a pálya széléről követett minket. Persze a 2 enemy BB közben elbontott, de kitoltuk őket a cap-ről és végül pontokkal nyertünk. A dd meg beirja nekem, hogy azért én is csinálhatnám a dolgomat. Mikor rákérdeztem hogy mire gondol, hogy miért nem öltem meg az Orkant. Erre fel is spottolódik (akkor már halott voltam), mondom neki az Orkan fél HP-n van. Azért, mert amig spotton volt, annyit tudtam kivenni belőle. Ha nincs spot, nem tudok rá lőni. Erre persze nem tudott mit irni. Kérdés: ha a BB-k túlerőben sem mernek támadni úgy, hogy előttük egy hydro-s CA spottol, akkor mi kell ahhoz, hogy ne az alapvonalról campeljenek? Mert sub vagy CV nem volt, tehát az nem lehet kifogás. Aztán meg csodálkoznak, ha a csata után kapják a reportot meg mennek feketelistára.
    Az éjjeli "ötös sikerhez": minden csata elején megnézzük a hajók összetételét. Ellenfélnél 1 radaros CA, persze DD-vel vagyok, hova rakja a Moskva-t? Velem szembe. Másik csata gunboattal, ellenfélnél 4 dd, ebből egy van akinek jobb a concealmentje mint az enyém. Melyik dd-t rakja velem szembe? Azt az egyet. Ha felspottolódok, olyan focust kapok, hogy minimum a fél életem elmegy. Ha én fespottolok valakit, lehet rajta a spot 2 percig, a kutya nem lő rá.

Még egy érdekesség tegnapról: két csatában is berakott ellenünk FDR-t. Lehet hogy ez a leg OPbb CV, de mind a két csatában ő szerezte a legkevesebb xp-t. Az más kérdés, hogy a Brawl nem xp-re, hanem győzelemre megy. (ahogy sokan nem értik, hogy a klán csata se sebzésre megy)
    Utoljára szerkesztette: Darun, 2021.11.01. 22:32:33