banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Darun
    Ez a Puerto Rico-s event környékén lehetett. Nem sokkal utána hagytam abba játékot. Mivel ezek időkorlátos küldik és a munkabeosztásom miatt limitált időt tudok csak a játékban tölteni, igy néha muszáj volt akkor is tolni, ha nem ment. Kb ez után az eset után vezettem be azt a szabályt, hogy zsinórban 3 bukó = quit, ha egy hajót nem sikerül elsőre leszorzózni akkor passz, illetve hogy küldik ide vagy oda, nem hagyom hogy a sikertelenség aláássa a morálom, nem ér annyit a játék.
    Mondjuk tegnap megszegtem az első szabályt, mert az utolsó 5 csata zsinórban lose volt, de egyrészt szakaszoztunk, másrészt a maradék Naval Battle lehetőségeimet még el akartam lőni (persze egyel se sikerült pontot szerezni)

Viszont épp az előbb sikerült Rankeden 2v2-ben (én mint CV és egy Odin vs sub + CV) a halálból visszahozni egy meccset és nyerni. A subban sikerült 10 HP-t hagynom (köszi RNG) az Odin meg elment a Shokaku-ért. Az ellenfélnek 995 pontja volt, amikor az Odin kiszedte. Az utolsó bombákat sikerült a sub mellé dobni (borzalmas ez a dispersion és amit nem értek, periszkóp mélységben reseteltem és tönkre vágtam a vető csövét úgy hogy nem volt közvetlen találat, amikor a felszinen dobtam mellé akkor meg semmi splash dmg) de szerencsére az Odin őt is kiszedte. Ezt csak azért, hogy a cv-nek nincs esélye a sub ellen (van, de csak nagyon speciális helyzetben)