A Wargaming új MMO játéka
-
nagyon változó mit tudsz belőle kihozni..vagy hogy nulla sebzéssel zárod a csatát szinte semmit nem csinálva,ez kb akkro fordul elő ha rossz oldalt választottál,és csatahajó lemming train helyett romboló sor jön felé, ilyenkor mire visszaérsz a másik oldalra már vége is a csatának. persze lehet erőlködni rombikkal csak nem érdekes.
van amikor elég jó kört lehet menni velük,persze itt is kell mák és értelmes csapat,a legjobb ha egy rombi után mész,vagy középre aztán lehet választani a spot alapján hol rosszalkodjunk.
és persze meg is kaptam a jelentést,kilőttem egy Kirovot,szegénynek nem sok esélye volt,kicsit bénácska is volt mer az első pinget kapásból eljavította,aztán a homing torpi ellen már nem tudott mit tenni...irta is hogy reportol innentől minden subot csata elején :D
lelkivilága lehet megnyugszik tőle,mert sztem másra nem nagyon való a report
én előre küldöm a torpikat ha jól irányoztam akkor csak később pingelek a hajóra...mire befut a második ping már rajta is vannak a torpik.
hajóként is ha mutatja hogy jön a ping,akkor érdemes eljavítani ha megjelentek a torpik utánna kimanőverezhető...aztán persze csatahajóként 1 percig ott állsz letolt gatyával amig nem lesz még egy javításod :D
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2021.10.10. 08:06:31