banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Trucker39
    A festékre való token szépen összegyűlt. A T8 hordozóra esélytelen volt a dolog. Persze, ha fizetek néhány szerencsejátékszerű vásárlást, akkor meglett volna arra is. Úgy gondoltam, fejleszthető hajóért kár lenne készpénzt áldozni.

Miközben vártam a megfelelő mennyiségű tokenre, addig szépen a T6 hordozó össze is szedte a T8-hoz szükséges XP mennyiséget. Jövőhéten, vagy amikor fejleszthetővé teszik, majd elegendő lesz csak kiváltani és megvásárolni. Kerül bele egy 12-15 pontos kapitány és lehet gyűjteni az XP-t a T10 hordozóra.

Amúgy nem tartom jó hordozónak továbbra sem. Sem a Serov-t, sem pedig a Pobeda-t. Mind a kettő igen lassú és kevés HP-val rendelkezik. Igen, nézegettem T8-ról videókat, de ott sem tetszett. Folyamatosan oldalát mutató hajóba sebezni és közben dícsérni, milyen jó az orosz hordozó, azért na... Napi random csatákban még a legfakezűbb játékos is belefordul minden CV támadásba. Nem hagyja magát, hogy percekig támadja valami lassú CV az oldalát. A rakétás gyorsítás is csalódás. A videón, ahogyan látttam, egyetlen négyzethálóra elegendő a gyorsító fokozat, utána baromi lassúvá válik a raj és nagyon sebezhetővé. Lassan fordulnak, így könnyen leszedi az ellenfél flak robbanása.

Majd a T10-re leszek még kíváncsi, ha eljön az ideje.