banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Trucker39
    Igen, egy konténer jár egy megfelelő csatáért/hajó.
    Link

Viszont, T5-T9-ben érdemes mindegyiket megcsinálgatni, mert azok is adnak valamit. Most épp beváltható token-t.
    Amiből ahogy látom, perma camo-t kaphatunk bizonyos hajókra.

Ezek egyre nagyobb értéket képviselnek. Legalábbis nálam. Jelentősen csökken az álcafestékek száma a raktáramban. Igyekeztem a legtöbbet használt hajókon lecserélni perma camo-ra. Nálam például az összes T8 hordozón perma van.
    Jelenleg az orosz T8 perma camo beszerzése a következő cél úgy, hogy nem költök rá valódi pénzt. Évek óta nem költök a játékra amúgy és most sem szeretnék.
    Ha sikerül beszerezni, a T8 hordozó már nem is annyira érdekes, hiszen az fejleszthető bármikor a későbbiekben. Egy hordozó ág felhúzása meg nekem nem okoz különösebben nagy kihívást.

Visszatérve a témára: Érdemes kiszedegetni a ládákból a plusz jutalmakat is és rátenni a megfelelő hajóra. Ha meg még nincs meg, akkor kifejleszteni és akkor rátenni.

Amúgy nem bukta. Havonta úgyis kapsz egy konténert. Jövő évben - ha még lesz játék - addigra kifejlesztesz még néhány ágat és máris lehet gyűjtögetni a konténereket.

Sok hajót FXP-ből szedtem ki. Azon egyszerű oknál fogva, hogy T8-ig aránylag hamar el lehet jutni minden ággal. Onnantól meg T10-ig nagyjából 500K FXP kell. Kicsit több, de most ez lényegtelen.

Elég sok az FXP-s hajó és szerintem marha drágák, ahoz képest, hogy csak egy hajót kapsz érte. Egy két millás FXP hajó árából négy!! fejleszthetős ágat is be tudsz fejezni T8-tól. Azért ott sokkal több hajó van.

Csak arra gyúrni, hogy majd valami méreg drága hajót megvenni és az milyen csodás lesz, nem szabad hagyatkozni. Minden hajó elébb-utóbb kap tekergetést, hogy az újabbakat megvegyék a népek. Talán az RP hajók nincsenek még annyit tekergetve. Nehéz is hozzá jutni mondjuk.

Amúgy csak javaslat volt részemről a hajó flottád szaporításához.
    Magam hasonló képpen jártam el.

Arra kell figyelni, hogy festék, zászló, FXP-t lehetőleg javítson és később nem szabad hozzá nyúlni. Amikor összejött a bő fél milla, megnézed valamelyik T8-ig húzott ágat és belefekteted. Mindjárt öröm a köbön, mert két hajód is, meg az ág is ki lett fejlesztve.
    Volt olyan, hogy meg volt a 2 milla FXP és nem mertem meg venni azt az egy hajót. Inkább négy ágat kihúztam. Igaz, a modulok fejlesztésére nem futotta, de az már akkor is a kikötőben áll.

Utoljára szerkesztette: Trucker39, 2021.09.17. 09:23:20