banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Trucker39
    Már többedik reseten vagyok túl.

Először néhány hajónak a különleges modulját szedtem ki. Küldetésekből ugye már nem lehet egy ideje.

Azután nem mindegyik modult váltottam ki, mert annyit mégsem játszok azzal a hajó típussal.

A jelenlegi kínálatból nem tudnék választani, mert mindegyik nagyon jó hajó, csak nem az én kezemben.

Amúgy nem muszály újra húzni. Nagyon sokan free XP-t összegyűjtik és a legkevesebb XP ágat resetelik vele. Úgy emlékszem hogy a Harugomo ág fizet a legtöbb RP-t és egyben az kerül a legkevesebb XP-be újra kihúzni.

Sajnos nekem nincs készen az az ág. Free XP-t meg sajnáltam.

CV ágakat húztam újra, de azok jelentősen kevesebb RP-t adnak.
    Jelenleg a Brit CV ágat a legkevésbé idegesítő újra húzni. Ott már a harmadik fejlesztésen is túl vagyok. Nem kimagasló a teljesítménye, de nem is üti meg a guta a játékost a sok mellé találat miatt.
    Ezt követően talán az amerikai CV ág ami haladósabb. Majd ezt követi a német és sajnos legutoljára a japán ág.

A japán ágat is kétszer húztam fel. Innen tudom, hogy nem érdemes. T6 tökéletes, majd a T8 hordozó a komoly nerf miatt nagy szívás. Ezt az ágat senkinek nem javaslom jelenleg. Orosz ágról meg még nincs tapasztalatom.
    Amit látok, hogy papírból vannak, lassúak és nincs rakétás rajuk.

És igen, nagyon sok munka van vele, hogy összegyűljön a megfelelő mennyiségű RP.

Egy hordozó ág alapesetben 8000 RP pontot ad újra húzáskor. Nekem - tapasztaltabb játékosnak - kb 300-400 csata kell hozzá számításaim szerint. Három havonta van duplázó egy ágra. Mivel én csak CV-ket húzok újra, így abban a hónapban egy ág 16000 RP-t ad . A Slava meg 63000 RP. Könyen ki számolható, hányszor kell egy-egy ágat újra húzni, hogy meglegyen.

Tehát, ha láttok egy RP pontokból kiváltott hajót, akkor lehet tudni, hogy az illető nem kevés időt, energiát fektetett bele ebbe a játékba.

Kicsit persze lehet a fejlesztéseket haladósabbá tenni. Premium nap ha épp van, festések, zászlók, stb. Ettől függetlenül akkor is sok idő és energia.

Jelenleg én is arra várok, hogy ismét 2x szorzó legyen. Akkor próbálok ismét resetelni. A számláló szerint 2 hónap múlva esedékes a dolog.