A Wargaming új MMO játéka
-
pajer_csaba #19446 Mondtam már, hogy mennyire utálom az olyan küldiket, amiknek a teljesítése totál random módon történik? 4 napja csinálom a Battle of Middway küldit. A feladat: 1., japán BB, CA vagy DD-vel szedjél le 140 repcsit vagy spottolj hajókat (a kettő összeadódik); vagy 2., japán CV-vel szedj le 70 repcsit vagy spottolj hajókat.
Na most, mivel CV-vel az is 3 csatba és egy youtube-os oktatóvideóba került, hogy rájöjjek, hogyan droppolod a célpontra a szeretetcsomagot, azthidzem érthető, hogy a #1-es opciót választottam. És természetesen co-opban, hogy azért ne dögöljek meg az első 3 percben.
Most tartok 118 repcsi/spotnál, közben megcsináltam két másik Mizós küldit, felhúztam a Fubukimat Akatsukira co-opos xp-ből, a North Carolinámat meg co-opos free xp-ből Iowa-ra. Szal' ja, szerintem ez a legszivatósabb küldi ebben a kampányban.
Amúgy valaki el tudja nekem mondani, hogy CV-vel hogyan vadászol le enemy gépeket? Mmint a patrol opción kívül. A régi CV mechanikban még volt vadász század, azt nagyon élveztem. (Egy TierVI-os Ryújo-m van, at the moment.)