A Wargaming új MMO játéka
-
Dewri #1936 Már előre félek mi lesz, mikor mindenki beszabadul. Látom, ahogy megállnak az első szigetnél, meg a kezdőponton és 20 km-ről osztják majd az ellenséget, persze nulla eredménnyel, se foglalás, se rendes harc...:(
Meglett a japán tier3 csatahajó, a Kawachi. Sejtettem, hogy jó lesz, de ez egy isten!!!!!! Túl azon, hogy nagyon jól néz ki, a 305ös ágyúkkal valami brutális sortüzeket oszt le... Eddig még nem tudtak kilőni vele, igaz csak 2 kört mentem. El is adtam a rombolót a fenébe, a csatahajó a legjobb!!!! :)
Az amcsi tier3 St.Louis se gyenge, mint egy sündisznó, úgy körbe van rakva ágyúval. Bárhonnan támadják, vissza tud lőni! Kijöttem vele élve egy olyan ütközetből, ahol 4en osztottak 4 oldalról, bekaptam egy torpedót is, de egy hajót leszedtem, a többit megsoroztam, a csapat végül levakarta őket. Maradt 900 hp-m a 29ezerből, de aztán érkezett még egy romboló és persze 1 perccel a győzelem előtt kilőtt... Szóval vannak itt izgalmak bőven! :)
Próbáltam az AP lőszert, de nekem nem jön be annyira, a HE legalább felgyújt mindent és modulokat sebez, az AP meg csak sebezget, viszont attól még nem károsodik komolyabban az ellenfél. Nem mindegy, hogy lángol, meg elszáll az ágyúja, vagy csak kap egy találatot. Tehát marad a HE, pláne hogy nincs is páncél még...