A Wargaming új MMO játéka
-
davidbog #1931 Szerintem majd máshol lesz az Amagi, elvégre csatacirkáló. Én tier 8 BB-nek a Kii vagy a Tosa BB-t raktam volna be. Tier 9 meg az 3x3 16"-es orrtornyos Yamato terv lesz, majd az is bekerül.
Dewri: Igen abban van ilyen nézegetős dolog, ismerem játszottam vele. Ideje volt már lenyúlni. :D Csak a WT-ben annyira nem mozgatott meg, mert a harckocsifelhozatal elég unalmas nekem, annyira nem poén pl Panzer III-ast nézegetni amikor 1/35-ben iszonyat könnyen lehet venni is. Na de pl Fuso makettre meg úgy kell vadászni boltban vagy Japánból kell rendelni. Des Moinesről vagy Amagiról, stb nem is beszélve. :D
Hát nem tudom, ez a modulsérülős dolog nem a WG területe. Ezt nem fogják megcsinálni. Majd egyszer talán WT-ben, bár amilyen szarul csinálták meg a harckocsikhoz az alapján a hajókhoz esélyük sincs. (Gondolom nem véletlenül álltak neki a repülősnek majd a tankosnak, mert először a hajóssal próbálkoztak, sokkal korábban volt tőlük hajó modell mint a WG-tól, csak állítólag túl "hard core" lett...)
Nincs páncélzat, még tesztelik. még mindig...
Utoljára szerkesztette: davidbog, 2015.03.27. 21:25:01