A Wargaming új MMO játéka
-
Dewri #1930 A tech-tree nézelődést nyilván nyúlták a war thunderből, ott rendes nézetben bejön minden tank a garázsba a "fáról", nem szépiában...
Én kicsit több grafikai megvalósítást hiányolok a hajókról, mint mondjuk a rommá lőhető fedélzetet (netán csatahajó ágyútűzzel elbontható szigetecskéket...), de érthető, hogy nincs megcsinálva, hiszen egy kemény sortűz ledöntené az ágyúkat meg a kéményeket pl, aztán egy javítással visszakerülne minden, idétlen lenne... Esetleg egy szimulátor mód (ha már war thunder copy...), ahol kijelzések nélkül (no távolság, no feliratok), rendesen szétlőhető hajókkal (no hp), meghatározott számú lőszerrel (no unlimited torpedo...) menne a csata, de ez ráér majd ha már szépen megy a játék nyílt formában...
Nincs páncélzat? Ez megmagyaráz pár dolgot...:)
Én még nem jöttem rá a Commander hogy működik, meg a képességei. Van külön menüpont rá? Láttam pár videóban, hogy a hajók fölött az életerő indikátor rendesen számokat mutatott, nem csak egy csíkot. Azt be lehet még állítani, vagy korábbi verzió volt?
Egyébként az amcsiknál miért nincsenek csatahajók? Nekik nem voltak ilyenek? Vagy a Missouri nem illik ide?
Utoljára szerkesztette: Dewri, 2015.03.27. 21:10:39