banner
A Wargaming új MMO játéka
  • lonvard
    Ugyan, csak nem képzeled, hogy foglalkozom a véleményekkel. Ez egy játék, jogom van szarul játszani, már csak azért is, mert ahhoz is jogom van, hogy adott esetben ostoba legyek. A hülye játékos is akar játszani. :D

Mentem még egy kört, hogy veszítsek. Vesztettünk. Beadott egy gyönyörű csatát két 8-as tier után 6-os magas, csapatonként két darab 6-ossal, többi 5ös. Tudtam hogy fasza lesz. Graf ilyenkor elemében érzi magát. Benyomtak minket két oldalt, tulajdonképpen vitézül lődöztek a csapattársak, de elvéreztek. De én süllyedtem el utoljára, védtem a bázist percekig, ezen kívül 75k sebzés és csapatelső természetesen. A végén ráfordultam egy Kongóra egy sziget védelmében, már mindenhol voltak körülöttem, de csak a kongó meg egy orosz romboló tudott lőni. Kongó nem érezte hogy baja lehet, talán mert csak cirkálót jelzett neki az ikon. Valszeg nem volt meg neki, hogy a gyenge kongópáncél és a 283 milliméteres Graf löveg az egészen jól passzol, szóval sima oldalát mutatta. Imádom az ilyet! Az utolsó két sortűzzel azért még 20 000 damage fölött produkált a hajó. :D
    Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.12.30. 17:11:49