banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Darun
    Pedig sztem a hajó még mindig messze gyorsabb fejlődést tesz lehetővé, mint pl a tank. A buta csapattársak és az MM+RNG mellett ez volt a legfőbb oka, hogy abbahagytam a tankot. Még esz sz@ros felfüggesztést is szenvedés volt kifejleszteni, anélkül meg szinte semmit nem lehet felrakni. Arról nem is beszélve, hogy egyes járművekre van 4-5 féle löveg, 3 motor meg 3 rádió,
    Az éjjel az első csatám Rankeden volt Albemerle-vel. 27k xp-t kaptam egy csatára. És ezt úgy, hogy a hajóban "csak" +200% van, a tankban viszont 5x szorzóval sem fogsz ennyit kapni soha. Oké, ez egy elég jó meccs volt... bár me, egyedül hoztam le, asszem nem is sebeztem 100k felett, sőt, igazából kiloptam a Firsdt Blood-ot, aztán kaptam egy Its Just a Flash...-t egy Tirpitzért, meg égettem egy Amagit. És ennyi. De most az ünnepek alatt szinte minden hajót nyertes csatában 10k xp felett tudok szorzózni.
    Egy másik csatába bejött 3 klános gyerek, megnéztem a statjukat, mindhárnam jobbak voltak nálam (én az átlagos/citrom játékosok közé tartozok) és az utolsó 4 helyre sikerült belőniük magukat. Volt egy idióta Shima-nk, aki már a csata elején pink volt, beállt a középső foglaló elé, de szemben is volt egy Shima, nem mert bemenni. Odamentem GoKu-val, hydro, a másodlagosokat már akkor rányomtam amikor még sziget mögött volt... erre a csapattárs meg otthagy. Há' ezért spottoltam fel meg mentem oda segiteni? Hülye f@sz. Nem sokkal utána meg is halt, de igy is a középmezőnyben végzett, megelőzve a CV-t is. Aki ráadásul egy FDR volt.
    Pár napja egy csatában egy Geogia lehülyézett, miután felszedte a torpedóimat (ellenség volt) hogy minden dd-s noob és hogy az aim assist cheat. Megnéztem, T5-ig volt neki pár csatája rombolóval és ennyi. De ez legalább magyarázat arra, hogy miért beszél hülyeséget. Arra persze nem, hogy ő maga miért hülye. Nekem még a bétában nagyon megtetszett a cirkálózás meg a csatahajózás. De mentem rombolóval is meg CV-vel is, hogy tudjam milyen velük a játék illetve hogy ha ellenem vannak, mire kell figyelni. Nagyon sokat tanultam a jobb játékosoktól, mert figyeltem hogy játszanak ellenem, amikor dd-vel/CV-vel vagyok. És tanultam belőle... valamennyit. Mondjuk nem néztem a dd-s statját, a kevés csataszám miatt nem is nagyon lehet releváns, de megintcsak felmerül a kérdés, ha van beépitett csit egy hajón, akkor miért nem azzal játszik? Ja hogy neki az ellenfél kifordul és nem talál el senkit az aim assistos torpedóval se? Ahogy egy munkatársam mondta, ha egy hajó elsüllyed, azért nem a viz a hülye.
    A mostani Rankedről még egy gondolat. Randomban 52% a győzelmi arányom. Rankedben kb 30% alatt volt kb 10-15 csatából. És az első Ranked szezon óta játszok, szóval nem most láttam először Ranked csatát. Egy klántársam meg 10 csatából feljutott ezüstbe.