banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Kotomicuki
    Hát, nem kellett volna, mer' nem egy életrevaló jószág, akkor már tényleg inkább a Nelson, ami kiegyenlítettebben hozza a (szar) köröket.
    Amikor megkaptam kipróbálásra, 3 napig, akkor sem hagyott bennem mély nyomokat a DoY: BB-hez (és tier-hez) képest kicsi a löveg, amiből még kevés is van, így annyira a script-re van utalva vele a játékos, hogy az már messze túl van a még elfogadható perverzió határain.

Nézd, ha ennyire ragaszkodsz az ezzel a ...-l való "játékhoz", akkor vagy nekifekszel egy, még fizetés nélkül, "csak" életidőt igénylő, de még a teljesíthetőség határain belül lévő, jutihajós event-nek - mán, ha még van ilyen - és bedobod, amid van (zászlók, festések), ezzel kihúzol, legalább egyet, amivel a freeXP-s és a szenes gyűjtögetésnek "komolyan" nekiállsz (heti pár csatára nem ad a wg járgányt, már messze nem oly kegyesek, ezt te is tudod) és sokára, de lesz egy - az első nerf-ig/legfeljebb pár hónapig - "értékelhető" ladikod, vagy tényleg csak a vergődés lesz a maximum, amit elérhetsz, ebben a ...-ban.
    Ha már van egy, legalább 10-es szintű kapitányod, akkor "megoldás" lehet még a kis-tier-ű "játék", hasonlóan, mint a wot-ban: ha nem jön be (nálad nagyobb) sealcubber, akkor egész hangulatos ereszdelahajam is kialakulhat.

Nekem a Texas (usa , tier V BB) volt az első "zsákmányom", aztán jött a többi: Nelson (freeXP), JeanB' (szén + kupon), Yoshino (szén + kupon)...
    Igaz, akkor még napi szintem eveztem ki, még ha sok élvezetet nem is kaptam ezért cserébe..., DE van pár prémladikom, amivel kitörölhetem, mer' má' nem foglalkozok a wg, általuk szennyé tett cuccaival.

Ha "komoly" BB kell, akkor a Massachusetts-et tudnám ajánlani - amennyiben még nem tették tönkre - , szigorúan akciósan, leértékelve, mer' eztet még a script sem bírta (annyira) hazavágni: jó lövegek, jó másodlagosok és jó légvédelem, miközben már odébb is tud állni -> imádtam.
    A kisebbek közül meg a torpedós japcsik azok, amik az esetleg határát megüthetik - de, ha nincs veled a script, akkor a DoY is nagyon jó lesz kezdésnek, mer' ilyenkor má' olyan mindegy mivel csónakázol mesterségesen leszedált, közel magatehetetlen céltárgyat a kedvezményezettek számára...