World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Most nézem, hogy volt olyan csatám, ahol 3 hajót is kilőttem plusz két repcsit. Mondjuk 12 csatában eddig összesen 4 repülőt lőttem le vele 😊
A HE lőszer 23% eséllyel gyújt ki. Az Október ugyanezzel a kaliberrel 33%. Ezzel a MM-el ez a hajó sajnos játszhatatlan. A lassúsága miatt lemaradsz a csaátról, ha meg nem, akkor a kevés élete meg a szar páncélja miatt pillanatok alatt szétkapnak. Néha ugyan megesik, hogy a lövedékek nagyon összetartanak és ilyenkor ha jó helyen talál be, szépen sebez, de erre nem lehet alapozni egy csatát. A lövedékek magas röppályája és az alacsony sebessége miatt nehéz vele célozni és gyakoribb az, hogy nem találsz, ha még is, jön a szokásos lepattant/beletört/overpen. A légvédelmét meg a T4-es hordozó is kiröhögi. De nézzük a dolog jó oldalát, legalább történelmileg hiteles.
chrome a böngészőm
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2019.10.28. 19:07:21
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Azért igazán betehetné a cég a hírek közé, hogy mi is a helyzet!
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
tegnap is én próbáltam rammolni a cvt magnussal meg a bubiskillel,de akkora focus firet kaptam hogy sajna nem tartottam ki,mondanom sem kell erre a szakaszra már csak én maradtam meg egy ca aki kísérte a transit...
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Jó játék, mert ha nem így lenne, nem játszana vele az ember, de időnként olyan érzésem van, hogy "bábú vagyok, aki a gombokat nyomkodja" és valójában az RNG az ami játszik. 😊
Visszatérve még a Two Brothers-re, CV-vel nem feltétlen hülyeség bemenni, ha nem is középre, de a két nagy sziget valamelyike mögé. Legalább is a légvédelem variálása előtt még volt értelme, hiszen hatékonyabb védelmet tudott nyújtani a csapatnak, ráadásul repülési időt spórolt. Most viszont abból a szempontból nem érdemes sziget mögé állni, hogy a légvédelem nem tud átlőni rajta, tehát ha a másik oldalról jön az ellenséges CV bombázó raja, gyakorlatilag csak a vadászok védhetik a sziget mögött állót, mivel a hegytől az AA nem fog rálátni a támadó gépekre. Az ügyesebb CV-sek gondolom ezt ki is használják (akár más hajóosztályok ellen is), hiszen igy több gépet meg tudnak spórolni.
Rakétás ellen igazából csak a szembefordulás vagy a füst tud segiteni. De ez romboló függő. Egy amcsi dd-nek sokáig tart a füstje, azt aligha fogja kivárni a repcsi. Egy kinai vagy angol viszont nem biztos hogy fellélegezhet, hiszen az övék hamar eloszlik, az angolnak ráadásul viszonylag gyenge a légvédelme. A franciáknak meg ugye ez nem is opció.Esetleg meg lehet próbálni még azt, hogy kicsit sréhen mész, ha szögbe találja el a hajótestet, akkor nem üti át, persze a rakéták szórása miatt néhány elkaphatja a felépitményt, arról nem nagyon pattan le. T7-8-as stock rombolóval már többször előfordult, hogy T8-10-es CV három rárepülésből kivégzett. Ez mondjuk elég kellemetlen. A légvédelem kikapcsolás is olyan, hogy... oké, később vesz észre, de egy rombolón a repcsik sebzésre döntően a long range AA képes, ha kikapcsolod a légvédelmet akkor jó eséllyel pont ezt az esélyt veszted el. Mióta volt a CV rework, most szereztem meg az első légvédelmi acsimat, még soha nem sikerült egy csatában 30 gépet lelőni. Most is egy Csung Mu-val lett meg és egy Implacable próbálta menteni az életét.
Forradalmi fubuki délelőttöt csapok! 6,1 km az észlelhetősége a hatshu 5,8-ához képest, ami kis különbségnek tűnik, de rájöttem, hogy egészen más hozzáállást igényel. Hatshuval ha észlelek egy rombolót, ami valamilyen szögben felém jön, akkor mire észlel, én már olyan szögben vagyok hogy nehezen talál el, illetve van hogy el tudok slisszolni láthatatlanul. A 6,1 az pont nem jó, mert lehet hogy a rombolók jelentős részét előbb veszem észre, de az épp csak egy lélegzetvételnyi előny, következő pillanatban észrevesznek. Szóval nem lehet úgy rohangálni az elején, ahogy hatshuval csináltam a foglalásokat.
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.10.23. 10:26:17
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Rombolóval (igaz és csak coopot játszom), vagy szembe fordulok vele, vagy még mielőtt túl közel ér füstfüggöny, stop és légvédelem kikapcs. Más célpont után fog nézni, nem üzlet neki ott ácsorogni amíg a füst eloszlik, ha jól helyezkedtél akkor még löni is tüdsz a köd alól.
Ebben teljes mértékben egyetértünk. A többi nézőpont és megítélés kérdése. 😊
Ha kívülállóként nézem a srác videóját, akkor valóban szórakoztató amit művel a Kremlinnel az átjáróban.
Ha viszont játékosként nézem és belegondolom magam annak a két rombolós játékosnak a helyébe, akik közé benyomult a csatahajóval levegőnek nézve őket, és ezáltal egyszerűen lehetetlenné tette a manőverezésüket és a játékukat, nos akkor elég sok mindent tudnék mondani a srácra (de kimoderálnák), csak azt nem, hogy csapatjátékos és használja az eszét is játék közben.
Lehet hogy ezt mások máshogy látják, de nekem úgy tünt, hogy a srác jól szórakozik és nagy ívben tesz a többiekre. Amit az első hsz-ben is írtam. Csak a saját sikereit, szórakozását tartja szem előtt és nem a csapatét.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Kremlines two brothers vidi
ebben meg a Kagával áll be középre
Én kikapcsolódni lépek be a WOWS-ba szórakozni és nem mások ökörségén dühöngeni. Attól hogy összehajigálnak x embert 10 percre egy vízfelületre még nem lesz csapat és nem fog csapatként se viselkedni.
Ami a Bismarc és a Hood esete egyedi, nem klasszikus. Szerencséje volt a németeknek, hogy pont jó helyen találták el de nem ez volt az általános.
Ettől függetlenül Neked még lehet klasszikus példa. Lehet hogy a randomban megpróbálnak csapatként viselkedni, de kétlem. Nem játszom randomot elegem volt a csalóból a WOT-ot is ezért hagytam abba.
Még mielőtt valaki azzal jönne, hogy de hát a WG küzd a csalók ellen..... Nem, nem küzd ellenük,csak tesz pár látszat lépést. Kitilt nem használt accokat, meg esetleg azokat akik nyilvánosan hozzáférhető csaló programokat használnak aminek a forráskódját meg tudja szerezni és így könnyen fel tudja deríteni.
Az én véleményem az, hogy aki tárva nyitva hagyja az ablakot (res_mods) lehetőség és közben azt mondogatja, hogy ő mindent megtesz a tolvajok és betörők ellen (csalók) azt eleve nem szabad komolyan venni e téren. 😊
Sajnos ismerős is van, aki csaló program nélkül szerintem lőni se tudna, de máig nem bukott le. Zártkörű társaság saját és csak általuk használ programokkal. Meg is sértettem amikor közöltem vele, hogy ezzel így uncsi a játék szerintem és e nélkül még piros sem lennél nem hogy lila. Öreg vagyok már, nem ér annyit a dolog hogy még feljebb emelje az ember amúgy is magas vérnyomását.
További szép napot mindenkinek 😊
Ez is költői túlzás volt, merthogy a WoT messze nincs még 10 éves. <#awink>#awink>