banner
A Wargaming új MMO játéka
  • kailee
    Egyetértek Geroge-al . Szórása mindig van a fegyvernek. Pontosságát lehet fejlesztéssel segíteni (bár eddig én még nem tapasztaltam vele javulást Nagatoval). Az hogy a célkereszttel oda célzol pontosan és hogy az ágyúk ara lőnek de éppen körbelövik 3 dologtól függ leginkább.

1. Az ellenfél mozgása, hiába célzol elé mögé stb ha épp akkor nyomja meg a változtatást, amikor te lősz már nem oda fog menni a lövedék.
    2. A saját hajód mozgása is befolyásolja. Ha te is fordulsz belassítasz az is számít nem is keveset. Mondanám ha lőni akarsz a saját hajódnak fix sebességen kell lenni és fix irányba haladni, másképp még nagyobb lesz a szórás.
    3. Maga az ágyútól függ. hogy mennyire pontos. + a fejlesztések hozzá.

A lagoláshoz: nálam is szokott időnként ilyen előfordulni főként akkor amikor 20 kmere lévő hajóra távcsőben nézem akkor ugrál de akkor is csak addig amíg a gép alkalmazkodik hozzá ez leginkább grafikai lag vs net mennyire tud a 2 ő alkalmazkodni a hirtelen ráközelítésre. Legalább is ez az én tapasztalatom.

"bár tudnám hogy mért van az hogy mennék 2-es hajóval és tier1-3-ban majdnem 100 ember várakozik és 3 perc-be kerül hogy összerakjon egy csatát sztem ez még lassab mint amit a wot szokott produkálni :("

HA a 100 ember ugyan azon osztályba van akkor nem fogja elindítani. gondolom mindegyik osztályból kell egy minimális létszám a válogatáshoz. ezért fordulhat elő hogy tovább kel várni. ha mindegyik osztályba vannak elegen akkor gyors a válogatás.

Általánosságban: Sokan szerintem elfelejtik hogy még zárt bétába vagyunk szóval még fog változni sokat. Sok hozzászólást olvasok amiben nem tetszésüket fejezik ki és más játékhoz viszonyítják. Mint zárt béta WOT-os elmondhatom hogy a az is alig mutatót valamit magából az elején és csak menet közbe jöttek be az újdonságok. Véleményem szerint a Warships még előrébb is van fejlesztésbe mint anno a többi volt.

Tesztelés a lényeg a hibák felfedezése és az új ötletek felmutatása, javító ötletek, Amiket fórumra kéne írni. Mert ha csak itt írjátok attól nem fog változni semmi. Ha majd nyílt béta lesz akkor lehetne jobban kritizálni a dolgot, mert az már közelebb fog állni a véglegeshez.