A Wargaming új MMO játéka
-
davidbog #18448 Resetelés után free xp-t és xp-t nem kapsz, minden mást visszaad. Az újra fejlesztett hajóknál tier 6 feletti hajók első győzelmére kapsz kutatási pontot. Lesz egy jel a hajó ikonján, úgy ahogy a napi +50% xp jel van, vagy a hópihe jel volt karácsonykor. Most néztem meg, a leírás szerint tier 6-7 500-500-at ad, a tier 8-9, 1500-1500-at ad, a tier 10 pedig 6000 pontot ad. Egy ág újrahúzásával 10000 pontot kapsz.
De én ezt soha nem használtam, úgyhogy nem vagyok biztos benne, hogy a tier 6-osért is jár-e az pont. Ugyanis a legelső resetelt ág dupla
pontért lehet resetelni és attól számolva 3 havonta szintén dupla pontért lehet resetelni. Most csinálok egyet újra és a tier 6-osért nem kaptam semmit, tier 7 volt az első hajó amire adott pontot, így csak 19000 pontot kapok majd összesen. Lehet hogy a dupla pontos resetelést megváltoztatták, hogy annál csak tier 7-től kap az ember és úgy végül csak 19000 pont gyűjthető össze, míg a nornál resetelésnél valóban tier 6-tól jár a kutatási pont és összesen 10000 szerezhető. Simán lehetséges ez a verzió, mert 19200 egy-egy legendary modul és akkor semmiképpen nem szerezhető meg egyetlen ág resetelésével egy modul.
Igen, a legendary modulokat már csak az armoryban lehet megszerezni. Ha el volt kezdve a küldetés amivel megszerezhetőek voltak, akkor az megmaradt és még be lehet fejezni. Legalábbis nekem még megvan a Des Moines, Minotaur, Worcester küldetése.