World of Warships
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
A Hermes nem túl sok modullal van ellátva. Javaslom a repülőrajok támogatására készült modulok alkalmazását, úgy mint a többi hordozók esetében.
A kapitányi skill: Nagyon nem nézegettem még őket. Inkább az amerikai ágra hasonlít. Vagyis azt a skill tartom érdemesnek beállítani.
Ez javallott az USN hajókra. Szerintem jó lesz a brit hordozókra is.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Trucker39, 2019.03.04. 19:09:53
Egyébként most kezdtem játszani a Leanderrel és eddig nagyon bejön, sokkal inkább, mint a Bugyonnij.
Nagyon fun kis köröket lehet vele menni. Gyorsan tölt, nagyot sebez + ez ellenfél hajlamos elfelejteni hogy torpedózni is tud.
Életem legjobb eredményét (6 elsüllyesztett hajó) is a Kuma-val hoztam össze. 😊

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2019.03.01. 09:18:14
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Utoljára szerkesztette: Darun, 2019.02.28. 17:25:02
és a flooding is változott,kevesebbet sebez de több lyuk is lehet a hajón,végre ...
feloldás: új event van,ami napi küldik láncolatát jelentik,megoldásáért ezüst és arany medalt kapsz,illetve air supply konténereket amik szintén mindenféle jóval lehetnek teli.
Ha megvan a megfelő mennyiségű medal,akkor az arsenal menüpontban lehet feloldani a brit cv ket
Szóval az első sorból talán még az "Expert Loader" lehet jó a brit hajókra. Alább írok akkor két buildet, és javíts ki kérlek, ha valamit jobbnak gondolsz. Mindkét esetben 10 pontos kapitányt feltételezve.
King George V
1. Expert Loader vagy Preventative Maintenance
2. Expert Marksman
3. Basics of Survavibility
4. Concealment Expert
Gneisenau
1. Preventative Maintenance
2. Adrenaline Rush vagy High Alert
3. Basics of Survavibility
4. Advanced Firing Training
Talán már ebből is látszik, hogy egyáltalán nem mindegy, hogy melyik nemzetről van szó. EM sztem felesleges német/francia hajókra, angol/japó-ra viszont erősen ajánlott. SI helyett első körben inkább prém fogyó eszközök a javasolt, mert ha gyorsan meghalsz, akkor nem sokra mész a +1 charge-al, a prém is ad +1-t és ráadásul hamarabb is betölt. Pl Bismarck-on már érdemes lehet elgondolkodni rajta. Angoloknál viszont T8-tól Concealment Expert. Sokan ráteszik más hajókra, én a többi nemzetnél nem éreztem szükségét/van fontosabb is.
1. Priority Target
2. Adrenaline Rush
3. Superintendent, Basics of Survavibility
És ha 10 pontos a csóka, akkor még marad egy pont.
Itt mondjuk a T7-es King George V és Gneisenau kapitányaira gondoltam, mert ezeknek már normálisan forog a tornyuk. Alacsonyabb tierben, ahol ilyen 60 mp-es torony forgások vannak, ott inkább az EM-t raknám az AR helyett.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2019.02.21. 22:08:40

buffot kapnak az inditható fighterek is,szinte azonnal támadnak amint inditod,és több vadász is jön le
midway torpedói sebzésgyengítést kapnak,több mint 1000 dammal csökkentik,és a flood esély is csökken 😄
kinyirják a saját cv reworkjüket,igy is kevés már a cv,10 csatából 4ben ha van 😄
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2019.02.21. 14:15:01
tegnap t8 csatában mindenki kihalt csak az oldalankénti 2-2 cv (8 és 6os) maradtunk életben, mindkét csapat összeállt a cvvel,igy repcsivel támadni szinte lehetetlen volt,a két cv légvédelme darált mindent...
ha láttatok már 4 cvt,másodlagos ágyúkkal egymástól 2-3 kmre harcolni...shokaku ágyúival simán nyertem volna ha nem telik le az idő,igy replayt sem mentettem 😄
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2019.02.21. 14:04:56
Utoljára szerkesztette: PrasCo, 2019.02.20. 16:09:05
Úgyhogy a meglátásod jó, a páncél amolyan "as good as it gets". Most az más kérdés, hogy ahol négyszázhatosok röpködnek, ott ez mire elég, de a helyzet mással se jobb, sőt.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Hangsúlyozom, NEM! a premium T8 hajóval kell megtanulni játszani. Azt a hajót már rendszeresen teszi T10 csatába, ahol csak ingyen frag lesz a kezdő játékos.
Nem véletlenül kell olyan sok csatát menni fejlesztés közben, míg eljut valaki magasabb szintű hajókig.
Minden szinten egyre komolyabbak a kihívások, újabb térképeket kell megtanulni, az új és erősebb ellenfeleket kiismerni, stb.
A premium hajó akkor kell, különösen egy T8, vagy ha van Free XP-s premium magasabb szinten, ha a T9-T10 hajókat kell már fejleszteni és fedezni az igen magas költségeiket. Persze lehet itt is premium napokat venni, úgy könnyebb, de nekem fenntartásaim vannak a premium nappal. Akkor is ketyeg az óra, ha nem játszik a játékos. Egy átlagos ember, meg iskola, munka, család, egyéb szabad idős tevékenység mellett még néha aludna is. Így gyakorlatilag 24 óra premiumból, csak pár órát tud felhasználni. A premium hajó meg ott áll a kikötőben. Persze a WG szerveren a régi premium hajók "megromlanak" idővel. Különben senki nem venne újabbakat.