A Wargaming új MMO játéka
-
lonvard #18433 Na most tényleg miattam nyertünk. Ritkán van olyan, hogy ezt határozottan kijelenthetem. Persze ritka hülye társaság is kell ehhez. :D
Szóval az egyik kedvenc játéktípusom, egy foglaló kör fenn, egy lenn, aki elfoglalja a másikét: győzött. Na most a társaság egésze egy csatahajó és egy cirkáló kivételével elindult jobbra. Én is. Mire ezt felfogtuk, hogy tényleg ez lesz, már a két árva hajó kétségbeesetten üzengetett, hogy baj van. Az ellenség hajóinak több mint a fele arra tartott, a mi oldalunk meg kényelmesen lövöldözve csorgott lefele a térképen a másik oldalt. Na erre én is fordulok, és és amíg el nem magyaráztam nekik, hogy ha elfoglalják a nagy zöld kört vége a játéknak, addig nem voltak hajlandóak fordulni. Ez persze beletelt némi időbe. Közben a másik oldal elveszett, egy cirkáló már foglalta is a kört. És akkor jöttem én, mint első forduló, mögöttem nem sokkal érkezett egy romboló, a komplett hajóraj meg percekre lemaradva. Irgalmatlan csata bontakozott ki, én meg a romboló tartottuk a frontot két cirkáló meg két csatahajó ellen, míg meg nem érkezett az erősítés. A hajó elpusztult, 45k sebzés, de a csata örökre beleégett az emlékezetembe. Az összes többi hőstettemmel együtt. :D
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.05.16. 16:23:48