A Wargaming új MMO játéka
-
lonvard #18407 Új szerelmem van, gyerekek. Úgy hívják: Nicholas. Sajnos fiú. :D Francia kalandot befejezem, mivel a Mogadorig nem fogok eljutni, a Guepardnál meg nem érzem akkora extrának a reload boostert, mivel pár másodpercig tart. Ez túl nagy ár azért, hogy se légvédelem, se füst. Pl. kagerónál nem zavar ugyanezek hiánya, mivel baromi jól rejtőzik, és a torpedó booster mindent megér. De ugye a Guepardnak a rejtőzése is rossz, ráadásul a kapitányom is csak 7 skilles még rá, szóval nincs meg az álca skill. Amiért mégis hasznosnak ítélem a francia rombolókkal való kokettálásomat, hogy megtanultam velük tüzelni. Van nekem tartalékban egy Nicholas, amivel nem szerettem játszani, mivel torpedóerős rombolókhoz voltam szokva, és Nicholassal is kétségbeesetten igyekeztem torpedózni, és nem ment ugye. Na de most a Guepard után beleülni egy gyors, tűzerős, jó légvédelmű, jó álcájú, füsttel rendelkező, ráadásul valami egyszerre 12 torpedóval harcolni képes (oké két oldalra és rövid távra, de akkor is egy félisten) hajóval, amibe ráadásul 10 skilles kapitány van - hát egy megváltás. Első csatám, 33 000 légvédelmi sebzés, 12 repülőt lőttem ki, 22 000 sebzés csak ágyúval, és rengeteg harc. Nem tudtam az ellenség közelébe kerülni, most azt élveztem, ahogy a carrier próbál elintézni, de nem sikerül neki. Nyugtassatok meg, hogy a későbbi amerikai rombolók is ilyen baszottjók lesznek.
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.05.07. 11:16:43