22427
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Caliph
    ebben a videóban 1:50 nél mondja hogy a magyar navy jön szerinte előbb

• Caliph
    Flambass egy nemrégi videójában a belsős infói alapján arra tippel hogy magyar hajók jönnek nemsokára,ha megtalálom a vidit belinkelem
  • Sendrov
    A Viribus Unitis Európa nemzet ágon van. Ott azért még sok más nemzet hajóinak kell a hely. Spanyol, Holland, Görög, Svéd, Lengyel stb.
    Én nem várok sok Monarchiás hajót... talán egy gyorscirkáló, vagy romboló T2-be. De el tudnám képzelni a Zrínyi csatahajót, vagy valamelyik testvérét T3-ban. Igaz a WG valamiért nagy ívben kerüli a kétféle főtüzérséggel ellátott hajókat, de anno a legelső zárt Béta hétvégi teszteken a Kawachi "A" hajótestén is 250mm-esek voltak az oldalsó lövegtornyok és csak a "B" hajótesttel kapta meg oldalra is 305mm-est. És működött, csak ha jól emlékszem a 250-esek pár másodperccel hamarabb töltöttek be és így kicsit szétaprózódott a sortűz.
  • Kotomicuki
    Gondolom, kell a hely a monarchia többi hajójának is, ezért kellett feljebb pozicionálni a valós helyénél -> a többi sem lesz a szintjének elitjében, legfeljebb a legalacsonyabbra sorolt darabok!
  • asolyom
    Ráadásul T6-ban nem ritka a 2 x 2 CV felállás sem.
  • Darun
    Pont ezt akartam megnézni én is, hogy a többi T5-ös BB-t mikor állitották hadrendbe. Azért ez is sokat elmond egy-egy nemzet hajóiról.
  • Sendrov
    Gondolom Cizör alatt a Giulio Cesare-t érted. Az is a kikötőmben áll. Én nagyon szeretek vele játszani. Jobb hajó, mint a Viribus Unitis. Főleg a sebessége miatt. A légvédelme is meglepően hatékony tud lenni. A két hajó főtüzérsége a tényleges és a statisztikai különbségek ellenére a játékban érzetre, nekem tök egyforma. De az előbb említett különbségek miatt a Giulio Cesare-val játszani nagyobb élvezet. Én gyakorlatilag úgy használom, mint egy nehézcirkálót. Dinamikusan, bevállalósan, de ha gond van lelépek vele. Ellenben a Viribus Unitisszel nagyon megfontoltnak és óvatosnak kell lenni. Ez nekem nem akkora szórakozás.
    Ami még feltűnt, hogy Cesare és az Unitis fő lövegtornyai is elég sérülékenyek. Mindekettővel többször is előfordúlt, hogy valamelyiket kilőtték. ebben is nagyon hasonlóak.
    Egyébként a Viribus Unitisen kívül nincs is másik olyan Tier5-ös hajó, ami az eredeti, I.vh-s formájában került bele a játékba. Tehát ez a legóstibb hajó T5-ben. Az összes többi T5 I.vh-s hajó történelmileg hiteles 1930-as 40-es évek beli, vagy pedig WG-s fantasy tuninggal került bele a játékba.
    Mondjuk a Viribus Unitis szerintem így szép, ahogy van. Csak ne T5-ös lenne...
  • Darun
    Az első dolgom az volt, hogy összevetettem a statisztikáját a Cizörrel. Azin kivül hogy jobban fordul kb minden másban elmarad. Ráadásul nincs légvédelme, ami a mostani metában, T6-os CV-k ellen elég gáz. Az erősségénél a Wargaying is a lövegeket emelte ki, de a sebzésüket összevetve a Cizörrel jóval elmarad. Pedig nem sokkal kisebb kaliberről van szó. Az élete nagyon kevés, torpedó védelme gyenge, lassú. Bár láttam már olyan hajót, ami a gyér statisztikája ellenére is játszható volt. Azért remélem hogy nem lesz szenvedős, bár a T5-ös besorolást én is kicsit erősnek érzem.
  • Sendrov
    Most nézem a WoWs honlapján, hogy a leendő olasz cirkáló ágba bekerült egy német könnyűcirkáló is az SMS Strassburg. Ráadásul az eredeti formájában, de már az olasz nevével: Taranto. Az I.vh. után került az olaszokhoz jóvátétel gyanánt. Tier 3-as hajó lesz. Kíváncsi leszek, hogy a "B" hajótesttel megkapja-e majd az 1940-es átépített formáját (mínusz 1 kémény, modernizált fegyverzet stb.).
  • Sendrov
    Nem bírtam ki. Pusztán gyűjtői szenvedélyből beszereztem a Viribus Unitis-t. Nem annyira sz@r, mint ahogy a paraméterek alapján gondoltam. De azért nem is olyan szuper hajó. T5-T6 meccsen élhető, T6-T7-ben szenvedős.
    6 meccs után a szubjektív véleményem a következő:
    Ami tetszik benne:
    A Viribus Unitis legjobb része a főtüzérség. Lapos szögben, tűrhető lőtávval és viszonylag jó pontossággal tüzel. A tornyok forgási sebessége csatahajós léptékben erős közepes. Forgatási szögük elfogadható, bár teljes oldarsortűzhöz kicsit jobban kell mutatni az oldalát, mint szeretném. Ezt gyorsan lehet korrigálni, mert viszonylag gyorsan reagál a kormánykitérítésre. Rövid, tömzsi hajó és ezért igen szűkeket lehet vele fordulni. Igaz ilyenkor teljes gőznél is akár 15 csomó alá esik a sebessége. Többször előfordult, hogy egy-egy ilyen vészforduló alkalmával messze elém dobták a torpedókat a repcsik, mert olyan lassú a hajó.
    Eddigi tapasztalatom alpján, érzetre a Viribus Unitis mérsékelten gyúlékony. Persze gyújtottak fel, de nem volt olyan érzésem, hogy benzinnel fellocsolt fedélzettel megyek a csatában. A cirkálók lövéseit viszonylag jól bítrja. A javítás viszonylag nagy adagokat tölt vissza a HP-ra. Erre szükség is van.
    Ami rossz:
    Nagyon kevés HP!!!
    Citadella mágnes!!! Bármilyen csatahajó, bármilyen szögből képes iszonyat nagyot beleverni. Egyszerűen kerülni kell vele a csatahajókat.
    Mindössze csak 4db 70mm-es légvédelmi lövege van, ami szinte nulla.
    Lassú. Nagyon. Kb. mint egy alap low tier amcsi csatahajó.
    T6-T7 ütközetben már nem elég a 305mm-es AP lőszerek átütő ereje. A HE pedig eleve nem nagy szám, alig gyújt.
    Másodlagos tüzérség elhanyagolható. Alacsony lőtáv és kevés cső (oldalanként 6-6 150mm-es). A fedélzeten szétszórt 70mm-es lövegek csak díszletek, nem működnek (kivétel a tornyok tetején lévő 4db légelhárító).
    Összegezve:
    A kevés HP és a tetű lassú sebesség miatt nagyon ésszel kell vele játszani. Nem egy nagy túlélő.
    Kerülni kell vele az 1vs1 csatahajós párbajokat és a magányos hősködést.
    A 12db elég pontos 305-ös löveggel azonban komoly citadellákat lehet osztani minden cirkálónak. Cirkálók ellen a páncélzat és a kevésbé gyúlékony fedélzet is hatékony védelmet biztosít. A gyors kormányreakció pedig segíthet a bejövő tűz és a torpedók elkerülésében.
    Én személy szerint közepes alára értékelem a hajót.

• asolyom
    A Ladikos Betyárok klán szívesen lát minden jelentkezőt. Ahogy látom nálunk elég aktív klánélet folyik, rendszeres szakaszozással. Elvárások nincsenek, csak szórakozni akarunk, és jókat nevetni. Ha valaki hosszabb ideig nem tud játszani valamilyen oknál fogva, akkor az lehetőség szerint jelezze. Senkit nem akarunk kirakni a klánból, de ezt sem szeretnénk, ha valaki olyan foglalná a helyet, aki nem játszik. Akit érdekel a lehetőség, az írjon privátban.

Ami pedig a T8-9-10-es játékosállományt illeti, tényleg siralmas. A minap találkoztam ilyen játékosokkal (zárójelben az átlag sebzés az adott hajóval): Yamato (47k), North Carolina (37k), Atago (25k), Shimakaze (16k).
  • Kotomicuki
    Ill. alacsonyabb tier-ekkel nem is lehet akármikor játszani, mert biztos a +2 tier-ű csata a kevés játékos miatt!
  • Toweliee
    Fú de rohadt jó.
  • Gyuszopapa
    Mert elég inaktív a Klánom főleg így napközben.
  • Klusi86
    És akkor miért nem jatszol klánban csapatársakkal? Mit vársz random emberektől? Főleg miért kell leírni hogy mindenki hülye, csak te vagy helikopter? :)
  • Gyuszopapa
    Hát elég siralmas lehet az életük ha ezt az állandó lealázást szórakozásnak érzik.8-as hajókkal csinálnak ilyen 18000 sebzést csatánként.Ez szerintem siralmas és szánalmas.
    Egy Bismark-al 39000 sebzés átlagban szintén vicc.
    Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2019.10.04. 14:52:36
  • Klusi86
    Gondolom az emberek akik játszák ezt a játékot a saját szórakozásuk miatt teszik és kurvára leszarják mi a véleményed vagy gondolsz róluk. Bár ez csak egy tipp...
  • Gyuszopapa
    A tököm ki van a játékosállománnyal.A nulla sebzéses DD-től kezdve az rengeteg AFK-s idiótával együtt.Nem beszélve ilyen 5000-10000 csatájú 20000-30000 átlagsebzésű barmok tömkelege.Tulajdonképpen nem értem hogy ezek miért játszanak mert teljesen szánalmasak.
    7-8 csatát kell menni hogy legyen 1 nyertes csata is.
  • Sendrov
    Végre elérhető a játékban az első OMM hadihajó, a Viribus Unitis. Igaz csak prémiumként, de ez várható volt.
    Sajnos azonban maradt Tier 5-ös hajó. Ami nagy gond. Szerintem max T4-ben a helye. Így viszont akár T7-es meccsbe is besorolja majd az MM. Ami szerintem vicc. Pláne a nevetségesen alacsony HP és a légvédelem teljes hiánya miatt.
    Ennyi erővel a Giulio Cesare-ét is az első világháborús formájában rakhatták volna be a játékba T5-ként.
    Vagy a Viribus Unitis is kaphatott volna a német T5-ös König csatahajóhoz hasonló II.vh.-s légvédelmi fegyverzetet. Mert ugye a készítők a low tier német csatahajóknál eljátszották, a mi lett volna, ha a hajók megérik a II. vh.-t és modernizálják.
    Értem én én, hogy egy T5-ös Viribus Unitisért több pénzt lehet elkérni, mint ha a többi kortársával megegyezően T3-ban vagy T4-ben lenne.
    Csak akkor ne heréljék ki ennyire!!!
  • Darun
    Azért azt tegyük hozzá, amikor bevezették a napi konténert és adott SC-t, már akkor se dobálta sűrűn nem csak a prém hajókat, de az értelmes jutalmakat sem.
  • Gyuszopapa
    Ez így volt az első gyors vásárlók dúskáltak a tankokban,másnap már semmit nem adott.
  • Darun
    A születésnapi bizbasz miatt én is elég sok SC-t kaptam. Mondjuk elvileg a signalok is lehetnének jók, ha nem olyanokból adna, amibőlr 1000+ van, hanem mondjuk kevés. Én a free xp-nek és szénnek is örülök, illetve egyben volt acél is, annak főleg nagyon örültem.
  • Kotomicuki
    Ebből legfeljebb a legelején, az első pár órában éri meg venni, HA engedékenyebb %-ot állítottak be - lásd a wot egyik karácsonyát: az elsők 10 ládából 2-3 T8-at nyitottak, míg az utolsóknak volt, hogy 30-ból sem esett semmi sem, mert közben, ahogy szokták: bejelentés nélkül, átírták a %-okat.
  • asolyom
    Nekem volt az egyikben 2500 doubloon.
  • Caliph
    flambass nyitott 30+ superkonténert,a 90%semmit érő signalok voltak vagy camok :D itt is jól leadta a wg :D
  • Darun
    A kezdéstől. De ha rámész bal oldalon a Ranks-ra, ott kiirja. Még 4 nap van hátra, ha jól emlékszem.
  • ChevyG #17787
    Sziasztok!
    A mostani ranked VII-es hajókkal meddig tart? (12 napot írnak mindenhol, de mikortól?)
  • whiskeyman
    Többször is elfogadja mindet, de csak egyszer kapod meg.
  • Gyuszopapa
    Ezek most még működnek. MOARRESOURCES
    NICEANDSHINY
    CHEERSTO4YEARSOFWOWS
    STOLENFROMOFFICIALCHANNEL
    STOPASKINGFORCODESPLS
    DONOTSHARETHISCODEKAPPA
    PURRFECTCODE
  • Caliph
    köszi
    érdekes hogy újrahasználnak kódokat :D tegnap is volt pl a purrfectcode,és ma is elfogadta
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2019.09.21. 18:22:28
  • Darun
    Mai kódok: NICEANDSHINY, MOARRESOURCES, DONOTSHARETHISCODEKAPPA, STOPASKINGFORCODESPLS, PURRFECTCODE.
  • Plata
    Nekem még ilyen jó sem jött.
    Kaptam asszem 2800 free xp-t meg talán 250 ezer creditet és sok zászlót.
    De asszem mára hagyom,eddig egész jó csaták voltak.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.09.20. 21:58:39
  • Tono34
    Köszi
  • Caliph
    3 scből 1000 dublon 25 leviathan signal és még egyszer 25 leviathan szignál....azért legalább dobhatott vna valami értelmesebbet is az egyik signalos :D
  • Gyuszopapa
    404BONUSCODENOTFOUND // BDAYCAKENOTINCLUDED // LETSGETSHIPTFACED // 4YEARSSHOOTINGBOATS // 4YEARSOFGETTINGSHIPT // CHEERSTO4YEARSOFWOWS // MEOWHAPPYBIRTHDAY // THUMB // HAPPYPURRRRTHDAY // STOLENFROMOFFICIALCHANNEL // BIRTHDAYPARTYMADNESS // PURRFECTCODE // DONOTSHARETHISCODEKAPPA //STOPASKINGFORCODESPLS

Lehet válogatni.
  • Kotomicuki
    STOPASKINGFORCODESPLS
  • Caliph
    PURRFECTCODE
    DONOTSHARETHISCODEKAPPA
  • Caliph
    biztos scriptelt :D

streamben mondták hogy a játékban megjelenik az ajándék annak ellenére hogy a honlap errort ir

Utoljára szerkesztette: Caliph, 2019.09.20. 20:35:20
  • Kotomicuki
    Csak most fogadta el..., röpke 25 perc, folyamatos próbálkozás után!
    Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2019.09.20. 19:49:33
  • Caliph
    birthdaypartymadness