banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Caliph
    hát erre azt mondják hogy nem kötelező játszani meg prém hajót venni. De azért vannak jó dolgaik is,jelenleg a legopabb orosz a smolenszk meg a stálingrád is szénért megszerezhető volt,ami független a prém fióktól,csak játszani kell és kapod a szenet.
    vagy a free xps hajók,jó nekem is kellett a mighty MOhoz 750k free xp,de nem sokat keleltt hozzátenni,mert én ilyen tartalékolós vagyok,csak nagyon béna hajókra tolom el a free xpt,hogy átugorjam.
    Mondjuk a puertó ricó durva volt még a kezdetekben,ahhoz konkrétan grindelni kellett hogy meglegyen :D vagy fizetni :D
    én egyiket sem tettem,elvagyok nélküle.
    egyedül a tirpitzért fizettem anno,ami full megérte,karira vettem mindig egy akciós cserry on the top ládát ,volt benni prém nap dublon 10k pénz volt asszem,de ez is ki lett véve ,vagy legalábis nem taliztam vele régóta

fél éves prém fiókot vettem a dublonból év elején,mert most több vonalat húzok egyszerre,aztán sok a kilences hajó és ott már ha nem tolod mindig jól(ami lehetetlen mert ott a csapat is) akkor tud minuszba menni a lóvé.

Jó hír továbbá hogy hamarosan a prém fogyócikkeket berakják ingyen,az alapot meg kiveszik,szal ez is csatánként 60k plusz bevétel(asszem 22500 credit egy fogyócikk újratöltése,és van a repair a heal,meg még valami hajótól függően,hidro,radar,speed stb) szal ez is pozitívum

nem mondom hogy tökéletesek,de tankosba is ez volt,a ruszki tankok az op tankok,itt se vár mást az ember. max ha megunja húzza a ruszkikat(én is elkezdtem a bb vonalat,most izmaillal szopok mega 17km lőtávjával :D ) de majd a kremlin :D
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2020.04.22. 13:04:09