22427
A Wargaming új MMO játéka
-
#17773 szülinapi stream megy,wgsek játszanak,szal terheltek lesznek a szerverek amig ez tart,és gondolhaton párezren akarják beváltani a kódokat épp most is :D -
Kotomicuki #17772 Kellett pár perc, mire elfogadta!
Nem hiába vannak az "ugrások" a játékukban: némi szerveroldali fejlesztés megint rájuk férne! -
#17771 stolenfromofficialchannel -
#17770 thumb-15 konténer
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2019.09.20. 18:35:42 -
Darun #17769 Melyik adott hajót? És milyet? -
Kotomicuki #17768 Köszönöm, én is a kódokat, mindenkinek!
A hajót adó val'sz'eg limitálva volt! :)) -
#17767 HAPPYPURRRRTHDAY -
Gyuszopapa #17766 Az egyik nekem se működöttSajna. -
#17765 köszi itt is
-
Plata #17764 Köszi,majdnem mind jó volt. -
#17763 és lehet jelentkezni a submarine beta testre
-
Gyuszopapa #17762 MEOWHAPPYBIRTHDAY Siessetek.
Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2019.09.19. 11:57:10 -
Gyuszopapa #17761 404BONUSCODENOTFOUND ; 4YEARSSHOOTINGBOATS ; 4YEARSOFGETTINGSHIPT ; BDAYCAKENOTINCLUDED ; LETSGETSHIPTFACED ; GETSHIPT4WOWSBIRTHDAY ; CHEERSTO4YEARSOFWOWS -
Deviome #17760 Megoldottam! :) Ha csak simán letöltöd, akkor valamiért olyan GC-t szed le ami automatikusan telepíti magát.
DE megtaláltam a trükköt! Amikor rámész, hogy leszeded akkor a nagy sárga Download alatt van egy olyan, hogy "download classic launcher"
Ez már megkérdi, hogy hova és mit szeretnél telepíteni. -
Darun #17759 Ez érdekes, mert nekem spec az E-n van a GC. -
Deviome #17758 Nagyon szépen köszönöm. :) De rohadjon meg a WG mert a központi telepítője automatikusan települ a C:-re. :S ez milyen undorító dolog már, hogy nem tudod megmondani, hogy hova rakd a telepítőt?!?!
Ezért akartam ignorálni a telepítőt. -
#17757 Uj accot kezd alapbol de át lehet varázsolni a WGs- re, csak minden update nél ujra kell csinálni ugyhogy macerás:) -
Deviome #17756 Üdv! Ha leszedem a steamen a WOWS-t akkor tudok játszani a WOWS accommal? Vagy akkor kezdenem kell egy új accot steamen?
Meg a steam az az ultra soundot használja alapból? -
Plata #17755 Figy nem esett még le?
Szerinte én azért tudok 85% feletti találati arányt elérni mert VIP vagyok a WG-nél.
Hiába mondod neki,csak jön a script szarsággal,először azt hittem hogy poénkodik és valami trollkodás ez a script,de szerintem valami gáz van ott vállon felül.
De nem csak WG játékban van neki gondja.
Mindig túl bonyolít mindent,ahol egy kezdő elboldogul vérszar felszerelésben ott Koto kiakad fullos gírben mert nem megy neki. -
asolyom #17754 Miért jár szerinted a "kiemelt" státusz, amihez aztán kapsz külön scriptet is?
Ne haragudj, de ez tényleg lassan kezd kóros lenni nálad. Azt ajánlanám, hogy találj más elfoglaltságot magadnak a WG játékokon kívül, mert ez komolyan megárt neked. -
Kotomicuki #17753 Amikor még pénzért vetted a gold-ot, akkor volt:
- alanyi jogú célzás a gyenge pontokra, akár 150-200 méterig is (annak méretétől függően) [Az SP-t azért kellett lenullázniuk, mert ez (is) megszűnt!] [...ma, ennyiről nem biztos, hogy egyáltalán a célpontot el engedi találni a script, nemhogy még abban kárt is engedjen tenni...]
- normális HE lőszer, amivel a -2 tier-esnek sem kellett az árnyékba húzódnia a csatákban (akkor még 1x használatos fogyóeszközökkel)
- sokkal kevesebb volt az emelt tier-ű csata, ahol "valóban" használnod kellett volna a gold-ot (de milyen jól elvoltunk nélküle is - "érdekes", akkor még tudtunk lőni, csak a script óta nem...)
- alapjáraton nagyobbak voltak az ágyúk átütései (többek között ezen is faragtak a wg-s fiúk)
Nézd, akinek ezek után is szüksége volt a gold-ra, vagy nem tudott ellene érvényesülni annak a mai rendszer meghozta a "sikerélményt", ha be tudja magát soroltatni a kiemeltek közé!
Nekem sokkal jobbak voltak a mutatóim a csak pénzért vehető gold ammo korszakában - egy darabot sem vettem f2p-ként és abszolút nem éreztem a hiányát - , meg annak a több millió értelmesnek is, akik azóta otthagyták ezt a szemétdombbá változtatott kócerájt, mert akkor még az egyén játszott, egyenlő feltételek mellett!
Sz'al, nem, nem borította a játékegyensúlyt, mert nem volt nélkülözhetetlen a sikerhez és a prémium-on, "nagy" fogyócikkeken, meg az (örök-)álcán kívül az egyedüli plusz volt amit a fizetőképes megvehetett (ennyit meg azért engedjünk meg má' nekik) -> ez sokkal, de sokkal kevesebb volt, mint a mostani rendszer, ahol nem elég, hogy pofátlanul csal számára a script (rácsavarja a melléit, sebzővé teszi az amúgy nem azt) ÉS e mellé még a nem kiemelteket leszedálja a magatehetetlen retardált szintjére, hogy még véletlenül se tudjon ellenállni, vagy bármilyen formában ártani a kiválasztottaknak! -
Plata #17752 Szerintem el kéne menned orvoshoz.
WoT-ban az a baj hogy sok a hülye játékos.
Elkezdtem begyűjteni a T8 tankokat.
Így sok kihagyott ágat húzok.
Élvezettel szoktam szivatni a goldal lövő op prémeket.
Neked az a bajod hogy görcsölsz.
Nem fogod fel csak egy játék.
Neked a stat a fontos,de nem veszed észre hogy nem vagy jó játékos.
Bár az agyrémeidet látva csodálom hogy tudod melyik a tank vagy hajó eleje. -
Darun #17751 Tehát anno a gold lőszer nem boritotta fel a játékegyensúlyt? -
Kotomicuki #17750 A f2p azt jelenti, hogy nem borítja föl a játék belső egyensúlyát a pénzért vehető előny - pl. HotS, amit az e-sport-mániájával szúrt el a Bliz', de nagyon - , pontosan azért, hogy a játékosok többségét adó, bankszámlán jelentkező bevételt nem, vagy alig generáló tömeg is élvezhesse a játékmenetet és ezáltal fenntartsa a játék tömegbázisát - ne kelljen órákat várni, egy-egy csatára, amit azért át lehet számolni készpénzre is, csak a wg-nél ezt sem fogták föl (mostanra meg nem kell tudniuk fölfogni, mert annyit esett a felhasználói IQ-szint - "hála" a wg-nek - , hogy már a semmiért is (rá)fizetnek a lúzerek).
Ez - mármint a f2p - anno teljesült is. De a wg-nek ez nem volt elég...
A mostani fölállás azért olyan felháborítóan kiábrándító, mert legalább 2, egyenként is az élvezhető játék halálos ellenségét jelentő dolgot használ föl.
Az egyik, hogy túltolta a játékban a pénzért vehető előnyök mennyiségét és azok hatását, miközben a játékélményt szinte teljesen megszüntette az egyéb változtatásaival -> nagyjából egy előfizetéses rendszerre változtatta át a termékét, de abból is legrosszabb félévé.
A másik - ami önmagában, finoman adagolva még elfogadható is lenne, HA nincs a másik, csak a kettő együtt már túl sok - , hogy mesterségesen, a háttérből manipulálja a játék belső történéseit és így annak a kimenetét is -> rng-script. Ez utóbbit ugyan nehéz volna külön árulni (wows-ban ezek a lövedékszórást csökkentő/növelő álcafestések és a zászlók lennének, de, sajnos, nem csak ezek vannak - ezen kategóriában), de árukapcsolással mégis megteszi a wg, így létrehozva egy álszent környezetet, ahol mára már csak a szellemileg sérült egyedek érzik jól magukat - de ezek szerint az ő kifosztásukból és "szórakoztatásukból" is kellően nagy bevételhez jut a dicstelen társaság. -
Darun #17749 Teljesen mindegy, hogy melyik oldalról nézed a "free"-t, az jobbról is free meg balról is free. Az, hogy valódi pénzért vehetsz magadnak tényleges előnyt biztositó valamit a játékhoz, azt jelenti hogy nem f2p hanem p2w játék. Am ez azért vicces, mert amikor elkezdtem anno tankozni, akkor az arany lőszer aranyba került. Nem sokkal utána kitalálták, hogy lehessen creditből is venni. Igaz, hogy nem sokkal utána azt is kitalálták, hogy az arany lőszer is pattanjon le, igy nem egy esetben használhatatlanná téve azt is. -
Kotomicuki #17748 Amint kiragadod a környezetéből igen, de amúgy nem, különösen akkor, ha a mai állapottal vetem össze!
Amúgy, minden a f2p értelmezésétől függ: felhasználói, vagy üzleti szemszögből vizsgáljuk?! -
Darun #17747 "A wot a 8.0-ig valódi f2p volt - az előnyt adó dolgok akkor valódi pénzbe kerültek"
Nem tudom érzed e az ellentmondást ebben a mondatban!? -
Prof William #17746 Én is még mindig jó kis csatákat megyek a Kuma-val. Az egyik kedvencem az a hajó. :) -
asolyom #17745 Ott van pl. T4-ben egy gyöngyszem a Shenyang. Ilyen alacsony tierben még nincs annyi beszari alak, mint T9-10-ben, itt nyílt sisakos küzdelem megy, így a csaták is sokszor élvezetesebbek. A magasabb tierben túl sok a fogalmatlan "tele a gatya" játékos, így számomra a T9-10 lassan élvezhetetlen, és drága is. Maximum rankedre, vagy klán csatára veszem őket elő. T4-8 még az élvezhető kategória. -
Sendrov #17744 Szerintem ha f2p élményre vágysz, told egy hétig T2-ben, vagy T3-ban. Igazán pihentető és szórakoztató. Persze nagy csapatjátékot nem kell várni, de ezen a szinten akár még egyedül is meg tudod fordítani a csatát. Ez utóbbi dolog ráadásul még plusz kihívás is.
Kikapcsolódás, szórakozás, egy kis kihívás, ráadásul az alacsony virtuális költségek miatt tényleg f2p. Igazi terápia. :) Nekem legalább is az tud lenni. Ezért is javaslom. :) -
Kotomicuki #17743 Mert így tudja maximalizálni a hasznot, ami "nagyon fontos" minden, mától holnapig tervező vállalkozásnál.
Az egész "játékmenet" úgy van felépítve, hogy piszok idő és ügyességigényes legyen. Akinek pénze van és hajlandó azt ilyen ...-ra költeni, annak ritkán akad az előző kettőből és a wg-t csak a pénz érdekli. Tehát pénzel megválthatod mindkettőt, ill. a wg-nél (is) a "free to play" felhőtlen szórakozás csak fizetés után elérhető.
Ha nem manipulálna a háttérből, akkor azon tömeg is élvezhetné a játékát, akik nem fizetnek érte, csak félnapokat eltöltenek előtte és ez a tömeg sokkal gyakorlottabb lenne és kiszorítaná a fizetőképes keresletet a csúcsról (ranked és egyéb mérőszámok) - amint nem kell órákat várni 1-1 csatára, egyből "terhessé" válik a "csak" a létszámot növelő f2p "réteg". Ezért van bedobva a gereblye a nemfizetők elé, hogy nehogy ott tolonghassanak a fizetőknek fenntartott helyeken!
A wot a 8.0-ig valódi f2p volt - az előnyt adó dolgok akkor valódi pénzbe kerültek, nem volt ennyi akciózás, néphülyítés és lehúzási kísérlet - , de onnantól ott is elkezdődött, igaz eléggé vontatottan a szelektálás (néha az elején, papíron legalább is, vissza kellett egyet-egyet lépniük, mert akkora volt a felháborodás), de azért nagyon is érezhetőek a két "játékmód" közötti különbségek... -
Plata #17742 Több scriptelt dinnye lesz a világban akinek kell dili bogyó hogy a script el ne vigye. -
asolyom #17741 Miért jó a WG-nek ha hátérből manipulál? Milyen plusz bevétel ez nekik? -
Plata #17740 Nem lehet hogy neked az agyadra ment a "script" és az a gond? -
Kotomicuki #17739 Nem, mert ha biztosra akarnak menni, márpedig miért ne, akkor csapatszinten kell kretént csinálniuk mindenkiből, hogy biztosan győzhessenek a kedvezményezettek, akik között további rangsorolás van.
Van, akinek ez természetes és nem is szólal fel, de többen vannak, akik azért észreveszik, hogy az átlagtól eltérően kapják az "eredményeket" (találati- és sebzésarány).
Amúgy, érdekes, hogy győztes csapatban is visszafog a script, hogy ne tudjam elvenni a kiválasztottak zsákmányát, egészen addig, amíg ezen egyének élnek, onnantól, hogy ezek elsüllyedtek, megint vált a script és elkezdi azt adni, amit ténylegesen lövök (érezhetően több találat és jóval komolyabb sebzések).
Tehát, nem biztos, hogy a csapatársaidnak is "önként" van marha szar, vagy jó napjuk, pont akkor, amik téged is uabba a csapatba sorsolt a(z) MM. Ha nem így volna, ennyire gyakran és ilyen hosszan nem volnának ezek a sorozatok - amikben engem inkább a script bánt, mármint a találati- és sebzésarány mértéke, mint a tényleges győzelem/vereség, de ha egyszer az is azt mutatja, hogy a háttérből irányított az egész "játék". -
asolyom #17738 Az nem jut eszedbe, hogy rajtad kívül még van 11 csapattársak és 12 ember az ellenfélnél, és az ő teljesítményük is kihat a te ereményességedre? -
Kotomicuki #17737 Egy sima, egy fordított...
Bennem akkor is az fogalmazódik meg, hogy a háttérben figyel a BB és ha elértél egy szintet (pozitív, vagy negatív), akkor változtat a belső feltételeken és ez nagyban kihat a "játékos" teljesítményére! -
asolyom #17736 Biztosan van a WG-nél valaki, akit külön azért fizetnek, hogy megírja a "b@sszunk ki Kotomicukival" scriptet. Tényleg el kellene engedned ezt az ordas baromságot, mert csak feleslegesen görcsölsz, és próbálod bizonygatni a nyilvánvalóan hülyeséget. Ma én is lőttem a Yamatoval egy full broadsideban 11 km-re álló GK-be egy szalvóból 1480 sebzést. Káromkodtam egyet, mert máskor ilyenből megvan 20k+ dmg, de tojtam bele, és nem jöttem a hülye konteóval, hogy WG tekergeti a potmétereket, meg külön személyre szabott scripteket ír. Ma mentem négy rangsorolt csatát is, mind bukó lett, egyszer első lettem, kétszer második, és egyszer harmadik, 93k átlag sebzés plusz 1 süllyesztés átlagban csatánként. Ezt is kitehettem volna ide mindenféle hagymázas fantáziákkal együtt, de nem ér ennyit az egész. Ez egy ilyen nap volt, kész. Van ám exit gomb is.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2019.08.26. 22:23:21 -
Darun #17735 Te véletlenül nem vagy rokona dimrének? Esetleg nem ő vagy álnéven? -
Plata #17734 Nem lesz kompenzáció,az csak akkor járna ha tudnál normálisan,görcs mentesen játszani,de nem tudsz,görcsölsz,szenvedsz és csak bénázol.
Tanulj meg lazán bulizva játszani.
Ha tudsz úgy játszani hogy leszarod hogy mi van csak jól szórakozz akkor majd lesz kompenzáció.
De ha begyöpösödött retardált konteókkal jössz meg a görcsöléssel,sosem lesz.
Mert sosem fogod tudni élvezni a játékot.Én úgy megyek csatába hogy na most akkor bulizzunk wazze.
Oszt pont le szarom ha vesztünk,mert én szórakoztam.Nem görcsöltem,csak lazán nyomtam egy csatát.
Ha vesztünk párszor akkor nem fogok neki állni agyament konteókat gyártani mint egy féleszű hülye.
Van olyan nap amikor pechem van és kifogok sok dinnyét és vesztünk.
Ma is láttam mit csinált két top csapattársam,ők voltak a legnagyobb szintűek ráadásul csatahajók,két barom szigetek közt összement és fel futottak a partra,nem hiszem el hogy akinek T8 hajója van olyan hülye legyen hogy ilyet csináljanak.
Pillanatok alatt lószar lett belőlük.