banner
A Wargaming új MMO játéka
  • ozimak
    Hát 165 meccs után messzemenő következtetéseket levonni a játékból kicsit korai :) Én pl. az első 600 meccsemet co-opban toltam le. És csak utána mertem egyáltalán benézni randomba. Gondolom randomba tolod mert ha coopoznál akkor ugyanez a WR kb. 95% lenne :)
    Az 56,4%-os WR és a 32200 az abszolút nem rossz, de nem is kiemelkedő. Főleg tekintve, hogy én abszolút béna (és szerencsétlen) vagyok Graf Spee-vel, így van vele 29 meccs alatt:
    41,4%-os WR-em (mondjuk ez szinte mind kezdő időszakomból)
    32369-es átlag sebzésem.
    Tehát a WR-t tekintve tényleg egész jól tolhatod vele mert segíted a csapatodat, ez mindenképpen pozitív! Viszont én a 29 meccs után egy picivel még több átlagsebzést is hoztam össze vele mint pl. te :) És mindezek után mondom neked azt, hogy abszolút nem kiemelkedő hajó. Miért?
    Mert pl. a Perth-el 10 meccsből ugyanez az arány:
    70%-os WR
    30k átlag sebzés

Vagy pl. De Grasse-al 37 meccs után van:
    közel 65% WR-em
    39k átlag sebzésem
    Szóval hidd el, lesz ott majd még sokkal jobb hajó is. És ne ragadj le t6ban mert akkor kb. "nem játszol a játékkal". Javaslom próbáld ki magad magasabb osztályban is majd azért. Pl. t8+
    Addig pedig nézz meg pár videót pl Flamu-tól, aki szinte egyenként bemutatja hogy kell használni egy-egy hajót, hogy hatékony legyél. Pl az ő csatornáján (is) láthatsz olyan videókat ahol egy Nürnberggel csinál 157k sebzést vagy egy t5ös Königsberggel 138k-t. És azt is elmondja, hogy szerinte miért nem annyira jó a Graf Spee :) Na neki és a hozzá hasonlóknak pl. több tízezer(!) meccsük van a játékban. 165 meccs után még ne akarj leragadni és messzemenő következtetéseket levonni, még akárcsak a tier 6-ra sem.
    Ha összeakadsz egy W. Virginia-val vagy egy Mutsu-val pl. ami t6-os akkor nem nagyon fogja érdekelni a "páncélod". Tekintve, hogy 406-410mm-esek a lövegei. Annak állhatsz bárhogy ha eltalál a Graf Spee-dben :) És szintén nem akarlak elkeseríteni, de a Graf Spee a leglassabb és leglomhább t6-os cirkáló a játékban. :)