A Wargaming új MMO játéka
-
lonvard #18280 Nem értek egyet. :)
Nálam nem az a követelmény, hogy 6-os cirkálóként ne tudjon citadellát lőni nekem egy 7-8-as csatahajó, hanem hogy a cirkálók ne tudjanak nekem citadellát lőni. Ugyanis én viszont majd minden cirkálónak képes vagyok citadellát lőni a 283 milis lövegekkel. 8-as nehézcirkálók vannak ezzek a hajóval pariban. Tehát hiába áll ki ellenem akármelyik cirkáló akármilyen DPM-el, ha én egyetlen sorozattal gajra vágom a DPM előnyét, mert akkorát ütök bele. A pontatlanság szintén olyan dolog, hogy ennél a hajónál nem azzal sebzel, hogy sok találatod van, hanem hogy van 1-2 ami nagyot üt. Egyébként nem érzem pontatlannak ezt a hajót. Jól lehet vele célozni, gyorsak a lövedékek, alacsony röppályán. Eleve párbajban esélytelen ellenem bármilyen cirkáló, amelyiknek nincs normális páncélja, mert nem fog tudni átütni, én meg át fogom tudni ütni. Pl. mikor a nürnberggel mentem ellene, ap-val nem tudtam átütni, he-vel nem tudtam kigyújtani. Jut eszembe az égést meg tudja gyógyítani, tehát ha kigyújtják, az nem egy óriási veszteség.
A Gneise ugyanezen okokból jó, minden cirkálónál erősebb viszont legalább olyan gyors, a csatahajók ellen meg a páncélzatával és gyorsaságával kompenzál. Én 7-es csatahajóval szemben sosem éreztem, hogy hátrányban lennék, a 8-9-es csatahajókkal szemben meg cirkálósat játszom, és azt is szeretem.