A Wargaming új MMO játéka
-
lonvard #18259 Na megint egy hőskölteményekbe illő ütközet. Természetesen Graffal.
8 tier magas csatába rakott be, egyik szárnyon sikerült kettesben (életben) maradnom a CV-vel, aki nem tudott másik oldalra menekülni, mert középen áttört két romboló, és elvágta az útját. Az összes többi hajónk a másik szárnyon küzdött, győztek is, el is indultak felénk, de késő volt. Szárnyoldalról közeledett két 8-as csatahajó (Amagi, Alabama), középről meg egy 7-es meg egy 6-os romboló (Skane, Ikarus). Bekerítettek. CV bemenekült a sarokba, én meg nekimentem a két rombolónak, de már a csatahajók lőtávjában, szóval ők is lőttek, de észre se vettem, mert a két romboló mint a sakálok, körülöttem cirkáltak, megpróbáltak elkapni. Késharc. 4,3 kilométernél megszólaltak a másodlagos ágyúk, és ezek is igen jók cirkálóhoz képest, ilyen távolságból meg a 283 millimiteres főlövegek HE lőszerrel igen kegyetlenek tudnak lenni. Szóval a két rombolót őrült nagy forgolódás közben elintéztem. Közben beúszott a két csatahajó torpedótávolságra. Tűzpárbaj, plusz engedtem mindkettőre két oldalra az angolnákat, az lett a vége hogy Amagi 34800 sebzés, Alabama meg 18400. Az Amagi aztán megsemmisített. Mégis két 8-as csatahajó tüzét álltam nem kevés ideig, nem is értem hogy sikerült. Közben megérkezett a felmentősereg, és győztünk. Kérem a tölgyfalombokkal ékesített bizbaszt, feleségemnek meg mondják meg, hogy számomra első a flotta, tudta mit vállal mikor hozzám jött. Üvegkoporsós temetést kérek, hullámban a hatástalanított Amagi féle 410 millimiéteres lőszerrel. :)
Update: most nézem egy 8-as Leninbe még sikerült 15 000-ret beleverni, és égéssel elpusztítani, hehe. Összesen 86600 sebzés. Zabálom!
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.04.10. 19:11:13