banner
A Wargaming új MMO játéka
  • lonvard
    Mentem megint pár szórakoztató kört a Graffal. Nagyon elégedett vagyok a játékkal, két fasza hajóm van, (Graf, Kageró), mindegyikkel élvezet játszani. A Graf az mindig jutalomkör, tehát amikor a leanderek, köngisbergek, devonshirek beúsztatnak elé oldalukat mutatva, az mindig poén. A kageró az meg agyjáték. Bujkálok, kerülnöm kell a lelepleződést, pl. szigeteket messzire kerülöm, ha egy mód van rá. A játék eleji körfoglalósdiba is úgy megyek bele, ha kedvezőek az együttállások. És aztán várom a pillanatot, amikor lecsaphatok. Mellékesen belefogtam az amerikai rombolókba, ki akarom próbálni hogy milyen erős légvédelemű rombolóval rombolóvadásznak lenni. Nicholassal küzdök, érdekes ez is. Amerikai vonalon melyik szerintetek a legjátszhatóbb romboló?

Update: Bismarck is élvezetes amúgy, csak azzal frusztrál, ha 9-10-es csatahajókkal kell ütközni, mert egyszerűen a Bismarckhoz nem passzol, hogy gyengébb legyen bárminél. Graffal simán elfogadom a 8-as tiert, pláne hogy a 8-as cirkálóknál is jobb ágyúja van :D, de a Bismarckhoz valahogy nem passzol ez. Gnesienaut jobban csíptem annyiból, hogy magas tierben úgy döntöttem nehézcirkáló vagyok.
    Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.04.05. 20:42:35