banner
A Wargaming új MMO játéka
  • lonvard
    10-es tierben sose szerettem játszani. Két ok miatt, az egyik hogy már nem volt hova fejlődni, ezzel meghalt a motivációm, ráadásul meg minden csata nagyon vastag mínusz volt pénzileg, viszont az élvezeti szintje meg nem feltétlenül volt annyival jobb, mint a 8-as tiernek. Tankosban és ebben is itt szeretek játszani, illetve az 5-8-as szinteken. Tankosban hogy imádtam azt az 5-ös szintű nyitott tornyú tankvadászt, ahh. T-67 talán. 10-esből az E-50-es volt csak meg. Azzal szerettem játszani. Amíg a kupoláját meg nem bolondították olyan nagyra. Akkor begurultam, töröltem a játékot, és azóta nem szedtem elő. Nem is tudom hány éve volt ez már. Azért a tankért retteneteset küzdöttem, és amikor belerondítottak, nem bírtam elviselni. :) Egy kupola miatt vesztettek el. Röhejes. Ezt a játékot is törölném egyébként, ha a Grafhoz hozzányúlnának. Szerencsére nem tudnak, legalábbis külsőleg, mert az adott. Az egy olyan szép hajó, hogy a megbarmolása súlyos következményeket vonna maga után. Elvesztenének 1 gamert. :D
    Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.04.01. 12:58:11