A Wargaming új MMO játéka
-
lonvard #18186 Mentem egyet Graffal, hogy megnézzem szivat-e a szoftver, mint téged. :) Bedobott 5-7 tierbe, és 82 k damage, és minden volt benne, torpedózás, közelharc másodlagosokkal, rombolóvadászat, párbaj egy kőniggel. Hát az aranyos volt. Szerintem nem volt tisztában vele, hogy a Grafnak torpedói vannak, és úgy döntött, hogy közelharcolni fog. Ilyen ez a random. Cirkálót szerintem nem lehet nagyon rosszul eltalálni ezekkel az ágyúkkal. Königsberg is leállt egy ütésváltásra, azt gondolta a sorozatlövője az jó lehet, de hát ez a második sorozatomig tartott, amikor is megsemmisült. Emlékszem hogy akkor döntöttem el hajdanán, hogy lesz egy Grafom, amikor a német cirkálóágat húzva a Nürnbergnél jártam, és összeakadtam nyílt vizen egy Graffal. Gondoltam ugyanolyan 6-os cirkáló, lássuk mi lesz. Az lett belőle, hogy a HE lőszerrel nem tudtam kigyújtani, az AP-val meg nem tudtam átütni. Ellenben amikor bekaptam egy találatot, azt nem köszöntem meg. És akkor néztem hogy MI?? Ez is egy 6-os cirkáló, és megsebezni nem tudom. Az lett a vége, hogy ronggyá lőtt, és utána vettem egy Grafot. :D
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.03.22. 16:00:30