A Wargaming új MMO játéka
-
lonvard #18163 Leanderig bírtam a brit cirkáló ágat. Nem bírom ki a fidzsiig. Idáig az ágon a danae a legjobb, azzal azt éreztem, hogy nem hogy nem vagyok underdog, de bármilyen cirkálóval elbánok. Leander kiakasztott, és érzem, hogy a fidzsi kb. ugyanez lesz. Rövid lőtáv, ellenben a ballisztika miatt nagyon pontatlan, nincs HE ugye, cserébe nincs páncél sem, gyönyörű citadellákat kapok, és szinte mintha rombolóban ülnék, csakhogy ezt 10km-ről észreveszik. Ebből meg az van, hogy ha az ellenség nagy távolságban gyülekezik, és tűzpárbaj van, egyszerűen nem találom a helyem. Közel kell menni, hogy lőhessek, de abban a pillanatban én vagyok a tökéletes célpont. És akkor csak forgok ott a csatahajók körül, és nem tudom mit csináljak. Annyit lehet tenni, hogy füstfelhőből lövöldözöm,de hogy nekem ennyi legyen a lehetőségem, az nagyon lebutítja a játékot. És akkor belegondolok, hogy Graffal milyen egy csata, és megkérdezem magamtól, hogy mi a tökömet kínlódok én egy leanderrel? Nem tudtam erre válaszolni, szóval elég volt. Most van egy kapitányom, aki kicsit túlképzett ahhoz, hogy kidobjam a seregből. Briteknél milyen a rombolóág?
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.02.08. 15:57:39