A Wargaming új MMO játéka
-
davidbog #18136 Sőt még rosszabb lesz a helyzet a későbbi brit könnyűcirkálókon, mert a lőtávjuk növekszik a Leanderéhez képest, de a ballisztika nem lesz jobb.
Végig vittem az ágat, de csak akkor veszem elő őket, ha acélt vagy ládát lehet velük szerezni, tehát kb évente kétszer. Szerintem a Fiji, Leander és a Danae jó azon az ágon. A többi harmatgyenge.
Nem sok pozitívumot lehet róluk mondani, kb annyit, hogy nagyon jól gyorsulnak, mert eleve rendelkeznek a Propulsion Modofication 2 fejlesztéssel (ezért nem is lehet rájuk felszerelni). Ellenben a fordulási körük is csak átlagos és a kormánylapátok cirkáló szinten viszonylag lassan téríthetőek ki még a Stearing Gears Modification 2-vel együtt is ilyen 7-8,6 másodperc. A Stearing Gears Modification 3-t nem érdemes felrakni rájuk mert az álca jobban kell nekik abból a slotból. A max sebességük nem kiemelkedő.
Páncélzat nagyon gyenge. Tier 9-10-ben valamit javít a túlélőképességükön a "super heal". Tier 8 felett a füst is nagyon helyzetfüggő a rengeteg radaros és nagy hatótávú szonáros miatt.
A tűzerő pocsék. Szar ballisztika. HE lőszer egyáltalán nincs. Az AP lövedék se ér sokat, hiába jobb a gyújtás késleltetése és a normalizáció, gyenge átütő erejű. Ha szögben van az ellenfél kb annyit ér hogy nem ricochetet lő, hanem non-penetrationt. De ideális esetben is a cirkálók nagy részét már nem lehet citadellázni velük 10 km felett (mindegy is mert efelett meg úgyis kifordulják). Rombolók ellen közelre jó a tűzerejük, illetve sziget mögül kempelve lehet zaklatni a BB-ket.
A légvédelmük átlagosnál kicsit jobb.
A torpedóik cirkáló szinten egész jók a tier 9-10 hajókon, főleg mert sok van rajtuk. Leginkább tájfunban veszi hasznát az ember vagy sziget mögül kigyorsítva a 3-4 km-re lévő célra.
Szerintem az amerikai CL mellett ez a másik leggyengébb cirkáló ág.
Utoljára szerkesztette: davidbog, 2020.01.20. 18:29:09