banner
A Wargaming új MMO játéka
  • ozimak
    Aki normális klánban játszik, az nem a game chatet használja kommunikációra.
    Nem csak az OP van meg a képen látható 40%os "balfasz"... De látom te vagy a helyi "rosszjátékos" ombudsman...
    "Én továbbra sem tudom, miért jobb "élvezettel" veszíteni, mint amatőrök miatt"
    Erre most inkább nem mondok semmit...
    És még mindig nem érted, hogy nem "szent winrate" van, hanem maximum szent agyvérzés az ilyen segghülyék miatt. Az hogy valaki egész meccsen az AB és IJ vonalakon hajókázik és 2 percenként lő egyet, amiből minden 3. talál és van átlag 20k sebzése.... na hát az nem tudom egyáltalán mi a fasznak játszik. Ugyanis mellette lehet, hogy van 11 (vagy akármennyi) játékos aki azért játssza a játékot amiért kitalálták. De van aki zsigerből bojkottálja a csapatjátékot mint az ilyenek akit belinkelt Gyuszopapa is.
    Az, hogy valakinek mondjuk 50% a WR-je és csapatjátékot játszik, még nem jelenti azt, hogy "hadihajóval a kezükben jöttek a világra" vagy a játék "megszállotjai"...
    Megint túlreagáltad a dolgot, mert senki nem mondott olyat, hogy "akkor hulljon a férgese és csak az OP játékosok" meg "a többiek meg menjenek ahova akarnak". Én személyesen csak a 40% WR-es és a hozzá hasonlóakra gondoltam (nyilvánvalóan mivel egy ilyen profil lett linkelve).
    És igen, ezt a véleményemet fent is tartom! Akinek 40%-os a WR-je annak nem való a random! Az már nagyon gáz. De ezt nem csak én mondom, hanem a normális játékosok túlnyomó többsége. Itt ezen a fórumon egyedül merem ezt kimondani. Lehet, hogy a többiek leszarják a dolgot (vagy többségben vannak itt a 40% körüli játékosok, nem tudom). Menj fel egy másik fórumra (akár külföldire pl.), vagy nézz egy streamet (ahol átlag normál játékosok vannak), senki nem fog üdvözölni a véleményeddel.
    És végül de nem utolsósorban igen, igazad van... Én elég nehezen viselem azt, hogy a hülyéknek ugyanannyi joguk van mint a "nem hülyéknek" (tág fogalom). De ezt nem csak a játékra tudom elmondani. A képzési részét leszarom... ha nem akarja ne tegye. De pont erre mondtam, hogy ott a co-op.
    A WG csinálhatna inkább mondjuk egy B ligát, vagy 2. osztályt a 45-46% WR alatti emberkéknek. Ahonnan bárki fel tud jutni és le is tud oda esni. Külön 2. osztályú achivementekkel... Ott játszhatnának egymás ellen és meglátnák milyen amikor az egész csapat olyanokból áll mint ő. És akkor mindjárt lenne ráhatás...