A Wargaming új MMO játéka
-
Akik játsszák, általában nem érzik annak ;) Én is nagy vigyorral ültem a képemen amikor a smolenskkel első körben nyomtam 180k dmg.t :) Mindezt úgy, hogy egy HE (vagy AP) spammerem sincs azon kívül. Még Minotaurom sincs. Tehát tök gyakorlatlanul.
Ahhoz képest, hogy igazából a játék a csatahajókról (cirkálókat és rombolókat is beleértve) és azok harcáról szólna első sorban, amint megjelenik egy CV a pakkban, teljesen megváltozik a gameplay.
Nem egyszer fordult már elő, hogy úgy éreztem le tudom carryzni (legutóbb pl. egy Tirpitzel) a meccset amikor vesztésre álltunk. Egy darab noob BB volt ellenem, egy DD meg talán két jócskán sérült cruiser. Aztán jött a feketeleves... CV formában :) Esélyem nem volt. Még talán a BB-t azt hiszem elkaptam, de a többire már esélyem sem volt mert mire valahova odaértem volna a CV elolvasztott. 80%hp-ről...
Ezt egy hajó nem tudta volna megtenni, mert ugye ahhoz (legtöbb esetben) nekem is látnom kell őt. Így necces, hogy a trade-ből én jöttem volna ki nyertesen. Így konkrétan mire bármit is tudtam volna csinálni a CV egyedül elvert repcsikkel :) Fasza... mondtam is magamban, hogy: "Még jó hogy World of WARSHIPS" :D És a repülők szedték le a 75% életemet. Amiknek az anyahajóját nem is láttam egész meccsen... szerintem alapvetően op.
Régen commander skillnél is pl. sokat ért az AFT vagy még többet a manual AA! Ha manual AA-d volt speccelve akkor azért elég biztos lehettél benne, hogy nagyobb strikeokat nem tudsz majd bekapni. Most? :D Tiszta vicc az AA. Amikor mellettem a Musashi 50 plane killel végez, én meg a Massachusattsemmel 10-et se tudok leszedni... olyan rng based mint a szar. Múltkor Atagoval(!) szedtem le valami 30-40 repülőt! Atagoval... mindenről híres, csak pont nem a jó AA-ről :D