A Wargaming új MMO játéka
-
Azért pókerben egy picivel több az rng/szerencse tényező mint itt :)
csaba Aki kiadja a stresszt az nem én vagyok, ugyanis egyáltalán nem stresszelek... nincs mire :) Mint mondottam én emelt fővel hagyom el a játékokat még akkor is ha vesztünk. Felbaszni meg maximum akkor baszom fel magam amikor játszok. Nem itt. Itt csak érzékeltetni szerettem volna pár emberrel milyen amikor a fasznak a rossz oldalán állsz. És hogy ezen igenis lehetne változtatni, csak van aki alapjáraton nem akar. Soha egyetlen mondatban nem nevesítettelek meg, de ha magadra veszed akkor annak valószínűleg oka van. Ha 4x%-os WR-ed van és én azt írtam, hogy ők "rossz playerek", akkor azt azért ne gondold, hogy ezt egyedül én állítom, vagy én találtam ki. Maximum tőlem hallod először. Full f2p-ként nem tudsz játszani 4x%-os WR-el t8 fölött azt elismerem. De ez sem az én hibám :) Viszont ha "gazdasági okokból" szarsz a gameplayre... az sem :) Abszolút senki nem várja tőled, hogy hagyd abba a játékot. Sőt! Azt sem fogod látni ahogy én bárkit leanyázok a játékban, mert nem szokásom. Inkább a fájdalmas igazságot szoktam beírni és nem szitkozódok senkivel. Ez általában többet ér (meglátásom szerint) mint anyázni, meg szidni mindenkit. Csak, hogy megnyugtassalak: Láttam már 4x%-os playereket szuperül játszani amikor részt vettek a teamplayben és nyertünk. Sőt nyilván nem egyszer vannak 4x%-os playerek előttem. Nem mindenki ilyen, van aki próbál feljebb jutni, de van olyan is akinek egyáltalán nincs szándékában. A kritika (tőlem legalábbis) mindig építő jellegű/szándékú, és nem arra irányul, hogy "hagyd abba a játékot". Én megértem azokat akiknek nem megy. Csak akkor fogadjuk meg a tanácsot (nem tőlem, mert én lófasz vagyok a jókhoz képest) és próbáljunk meg javítani annak érdekében, hogy mi se basszunk ki a másikkal direktben. A dolog kölcsönös megértésen (is) alapul(hat). Vagy... olyan megnyilvánuláson mint amit te lenyomtál az utolsó mondatodban :) A te meglátásod szerint én "arcoskodó rinyagép" vagyok. Nem pedig egy "egy fokkal jobb" játékos mint esetleg te, aki szeretne rávilágítani a játék és leginkább a community hibáira és javasolni rájuk megoldást. Az elején én is tartottam ott ahol most egy kezdő, de mint írtam én nem mentem randomba az első 600 játékomban, mert nem éreztem magamat rá készen. Tudtam, hogy még nem értem a játék alap mechanikáit. Az első kb. 50 coop meccsemen pl. mapon autopilottal állítottam a mozgásomat :DD Csak a lövéssel foglalkoztam. Nem érdekelt a broadside vagy, hogy én hogy állok. Had szóljon! :D Aztán szépen lassan rájöttem mindenre. Ranked-be pl. idén mentem először, 1600-1800 random meccs után. Ugyanabból az indokból. Én is indultam a saját hibáimból hülyeségeimből. Hidd el nem személyes, vagy akár a 4x%-os playerekkel szembeni hate hajt... hanem az, hogy szomorú látni ahogy egyre nagyobb többség szarik rá magára a játékra :( Csak hajós COD-ot lát benne, holott sokkal több. Abszolút nem akartalak személyesen támadni...
asolyom: Szerintem a CV-k op-k mint az állat :) A smolensk is. Csakúgy mint ahogy a Pobeda is az volt, hál'istennek nem is tették be.