banner
A Wargaming új MMO játéka
  • lonvard
    Én online pókerezésből hozom a nyugalmamat. Ott szinte ugyanilyen arányok vannak. Ha nyerő vagy az adott szinten, az nem azt jelenti, hogy totál nyerő vagy, hanem azt jelenti, hogy 52%-ban nyersz, és ez hosszútávon profitot termel (most ezt párbajhelyzetre vetítettem le). Ha sokkal jobb játékos vagy az ellenfelednél, akkor 55-60%-ban fogsz nyerni. 100-ból 40 párbajt biztos elveszítesz. Ott is van random faktor, az ellenfél játékereje, meg a lapjárás. És ki lehet fogni masszív bukó szériákat, amikben hiába játszol tökéletesen, Fortuna nem fog szeretni, és egymás után buksz 100-ból 70-et. De sok száz, sok ezer játék alatt az ilyen szériák kipörögnek, mert lesznek nyerő szériák is, amikor ugyanennyiszer nyersz. És ritkán, de van olyan is, hogy több ezer játékos bukó széria. Hiába vagy jó játékos, játszol 10 000 partit, és masszív bukóban leszel. Mer Fortuna keze benne van, és néha nem jön ki a statisztika. :) De legtöbbször kijön. Tehát én az ilyen World of... játékokban a random miatt nem idegeskedem, tudom hogy bukó szériát majd követ nyerő széria, mert ez a dolgok rendje.