banner
A Wargaming új MMO játéka
  • pajer_csaba
    Te írtad, hogy akinek 47-48%-os a winrate, az kb menthetetlen. Rosszul tudom, hogy a winrate az az a százalék, hogy mennyi csatában nyertél és mennyiben nem?

Ha így van, akkor azzal mi van, hogy ha a 12-ben van 3 kurva jó játékos, de a maradék kilenc miatt bukik a meccs, akkor ugye az vereség, romlik a winrate? Innentől kezdve tehát bukik az a mutatvány, hogy a winrate mindent elmond a játékos képességeiről.

Szar játékos vagyok. Egy-két dolgot tudok (pl ált 45°-ban, oldalazva lövök, néha érzem az előretartást, jól küzdök BB vs DD párbajban), de alapvetően a szar játékosok közé tartozom. És sosem állítottam mást. Kb a felét nem értem azoknak a kifejezéseknek, amiket használsz. Pusholni, sniper BB, flank, brawler, stb... Ezeket nem értem, és nem hiszem hogy meg tudnám érteni.

Azt viszont érzem, hogy megint egy dps-fallosz nő valahol. Az ilyesmi mindig az alázat és a kitartó tanulás alapjáról szokott kisarjadni, hogy aztán X dps-t/winrate-t elérve, totális lenézéssé és arroganciává fajuljon. "Ha én képes vagyok valamire, akkor más is képes ugyanarra, ha nem, akkor egy fasz." Ezt nem sértésből írom, de kurva sokszor láttam már, gamektől a való életig, rengeteg területen.

Nem szarom le ezeket a dolgokat, szeretnék jobb lenni, de nem játszom annyit, hogy kellő gyakorlatom legyen (valami ~1500 csatám van?), és időm sincs arra, hogy állandóan az oktató videókat bújjam. Amikor van, akkor megnézek, elolvasok ezt azt, aztán kipróbálom. De nem erre a játékra tettem fel az életem. Neked és senki másnak sem kéne, mert fénysebességgel lehet eltávolodni a valóságtól, és hirtelen azt veszed észre, hogy nem gyenge játékosokkal, hanem ostoba, szar, hulladék emberekkel játszol, és azt hiszed majd, ez egy teljesen jogos észrevétel a részedről.

Ez egy játék. Kurva jó játék, de csak egy játék. Semmi nem múlik rajta.
    Utoljára szerkesztette: pajer_csaba, 2020.01.01. 23:04:25