A Wargaming új MMO játéka
-
lonvard #18062 Na jó de akinek 68% a winrate-je, az persze hogy nem fogja megbocsátani, ha bénázik a csapat. Az az ember nem fogja lenyelni, hogy van egy random faktor a játékban, kifoghat rossz szériákat, amikor sorozatban veszít, mert közben sasolja a statisztikáit,és megőrül, ha nincs a tervezett szinten. Amúgy nem hiszem, hogy egyetlen hajóval ilyen szinten tudja befolyásolni a játékot, szerintem csapatban játszik random csatákat. Mondjuk 3 elit játékos már döntő lehet, főleg hogy legalább ők együtt fognak mozogni. De nézek a srácról videókat, kiváncsi vagyok rá, köszi. Valószínű ha elér az ember egy átlagosnál sokkal jobb szintet, akkor elkezdi komolyabban venni a játékot, és neki már nem lesz ideális a random játéktér. De ez az ő kis problémája. Engem nem tud érdekelni a csata végső kimenetele, csinálom amit csinálni tudok, a többiek ugyanezt teszik, és a végére látjuk, hogy mire jutottunk. Ha nagyon kikapunk, akkor eljátszok egy "Bismarck-Graf Spee üldözése" sztorit, aminek a végén vagy túlélem, vagy megsemmisítenek. :)
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.01.01. 16:33:03