banner
A Wargaming új MMO játéka
  • pajer_csaba
    Lehet, hogy most megutálsz, de az az igazság, hogy alapvetően én is dmg-re megyek. Pontosan azért, mert kurva random, hogy kikkel vagy. Mikor kezdünk, úgy látszik, mindenki tudja a dolgát, meg is indulok egy csapattal a cap felé, és mikor azt veszem észre, hogy 5 ellenséges hajó lő épp szarrá, akkor látom, hogy kb egyedül maradtam, mert a team már a térkép másik szélén van, egy pöcsömnyi szikla mögött, a csetben meg pörög a rózsaszín szöveg, mert hatan mennek egymásba, meg lövik telibe egymást, mert természetesen, mindenki távcsőnézetben van... Szóval, feladtam. T-VIII-X csatákban várok egy fél percet az indulással, lecsekkolom, hogy ezek vajon okosak-e, és aszerint mozdulok.. De ez alatt kb teljesen mindegy mit csinálsz. De az ekkora leming-train azért kurvára kiborít. Ennél már csak az idegesítőbb, mint amikor egy önjelölt Nelson végigüvöltözi a csetet, hogy ki mit csináljon, meg mekkora noob team, és reportolni kell mindenkit is, aztán persze elsőnek süllyed el, és a team scoreban is előkelően az utolsó helyeken vergődik...