banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Kotomicuki
    Az RNG az messze nem ilyen, EZ irányított rng, azaz: script!

Ha valóban szabadon változhatna a játékon belüli "szerencse", akkor:
    - nem lehetnének ekkora szélsőségek (bőven a +/- 25-50% fölötti az adott sorozatban a(z egyáltalán megengedett!) találatok közti különbség)
    - nem lehetne ennyire változatlan a sorozat (vagy-vagy, de az egész meccsre, vagy csaták sorozatára érvényesen - NEM EGYMÁST VÁLTVA)

Igen, néztem videókat és pontosan ezek mutatták meg, hogy nekem is a script teszi be a kaput!
    Amire a Flam'-banda már húzza a száját és elkezd elégedetlenkedni, az nekem a jó átlag - örülnöm kell: meglesz a felének a negyede - , de legtöbbször ez sincs meg - sorozatban!
    Ami náluk jó és mondhatni: átlagos, az nálam az az egyetlen és kiemelkedő csata (nagyjából /hét), amikor valóban azt adja, amit ÉN lövök - + a "szerencsefaktor", ha van ilyen egyáltalán ebben a "játékban"!
    Ilyennek nem szabadna előferdülnie, HA tiszta rng lenne ÉS nem volna belenyúlkálás a háttérből: sokkal egyenletesebbeknek kéne lenniük az eredményeimnek, mert nem lövök ennyire szétszórtan - itt most nem a győzelem-vereségről/a közelítőleg 29 ellenfélről csatánkéntról van szó!

Amikor a 3. sorozatod sem találhatja el/sebezheti meg, mer' ez a pár HP-s célpont is másnak lett szánva..., aztán meg észbe kap a rendszer, hogy még mindig nem engedte meg nekem, hogy a 10k dmg-t elérjem, pedig má' nem sokan maradtunk, akkor meg hopp: egy lehetetlen találat, de az is citadella, így megint megvan az a 10-20k közti sáv - mindegy, hogy tier V, vagy VIII - , amit a script engedélye nélkül nem hagyhatok el!
    Aztán a "kegyeskedek megengedni neked az azért nem teljeset, de ahhoz majdnem hasonlót" csata, amikor már az első találatoknál érzed, hogy ez most AZ - lett a két keresztülment mellett pár sebző is, ami amúgy lepattant és beletört lenne, ha akkor engedné egyáltalán a találatokat... Nosza, akkor lövöldözzünk: 40-80k simán összejön ilyenkor és teljesen más az érzés a hangulat..., mintha valóban én játszhatnék!
    Kezdetben még örülök, bár megint vesztettünk - rendszerint a különösen szar meccsek vannak a napi szorzóknak fenntartva - , de szerintem REÁLIS eredményt tudtam hozni, most nem éreztem azt, hogy visszafognak.
    Aztán tudatosul bennem, hogy hoppácska, a script keményen átlagol: ennek az egy "jó" csatának legalább 2, ha nem 4, kötelezően szar lesz az ára..., ahol megint a csak fel-alá úszkáló, magatehetetlen és az ellenfélben biztosan kárt nem tevő célpontot "játszhatom" má' megin' el!