A Wargaming új MMO játéka
-
Kotomicuki #18003 ...és az szerinted bénaság, hogy hasonló szituációkból az egyik csatában sebző találatok özöne születik - akár még cita' is - , sorozatban, míg a legtöbben, hasonló lövésszám - és ismétlem: felállás - mellett, inkább mellék, lepattanók és alig sebzők, szintén sorozatban?
Tehát, nagyjából: abban az egy csatában, ami nagyon elüt a többitől, "megtanulok lőni" és "ezért" szinte minden jól alakul és összejön, míg az átlagos ütközeteimben meg "elfelejtek-"/"nem tudok" célozni és messze nem jönnek azok az eredmények, amik a másik típusú csatában már az első sortüzek után megvannak... - pedig uú az oldalát mutatja a célpont..., a levegőben még uú néznek ki a lövedékeim röppályái... - , és ez mind, csak és kizárólag miattam/a bénaságom miatt volna?!
Anno, az egyik csatámban valósággal kikelt magából az a sziget mögül előbúvó VIII-as BB - a mögötte ólálkodó DD-nk spot-tolta, így lehetett rá készülni - , aminek a japcsi VI-osommal 4 citát lőttem, ezzel elsüllyesztettem <8 km-ről - már közel sem volt maximum HP-n - és nem tudtam neki megmagyarázni, hogy most éppen abban a "kompenzáló" stádiumban tart a script - a 80k sebzés simán megvolt a csata végére, pedig +2 tier... - , amikor ilyesmi is lazán előferdülhet és hiába jelent fel én is uolyan dühös vok miatta, hogy EKKORA kitérések vannak uoda csapódó sortűz és sortűz között, ezen játékban...