A Wargaming új MMO játéka
-
pajer_csaba #17985 Speciel a Viribus Unitist az olaszok süllyesztették el, még aznap este, hogy az OM átadta a jugóknak - hogy erre mi szükség volt, az még ma sem világos. Délszláv testvéreink még évtizedekig képtelenek voltak motorcsónaknál komolyabb egységeket fenntartani.
Amúgy kifejezetten nemzethy büszkeségből vettem meg, még is csak a Szent István testvér hajója! :-) Legfeljebb, ha bővítik az Europe techtreet, lesz egy kihúzott kapitányom. :-)
De csak most szaladt meg velem a ló prémhajók tekintetében: véletlenül pont beleestem a Black Fridayos időszakba, gyorsan vettem egy leárazott fekete Tirpitzet, meg egy fekete Massachusetts - t. Ezeken, meg a VU-n kívül csak egy Admiral Graf Spee-m van, meg (ha egyáltalán prémhajónak számít) egy Arp Harunám.
Én a prémhajóknak annyi értelmét látom, hogy f2p időszakban is lehet velük normálisan játszani - a bónuszok miatt megéri kiállni a dokkból, szemben mondjuk szegény Amagimmal... Ja, meg kapitányt húzni. Persze, az Aranyszabályt én is osztom: kés, villa, prémhajó gyerek (meg kezdő) kezébe nem való! :-)
Utoljára szerkesztette: pajer_csaba, 2019.12.11. 19:22:18